Închide meniul
Foto

Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul. „Dietă” uluitoare, la care nimeni nu s-ar fi gândit!

Reclamă

Publicat: 31 octombrie 2023, 12:50

Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul. „Dietă” uluitoare, la care nimeni nu s-ar fi gândit!

Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul

Vera Wang şi-a uluit fanii / Colaj Instagram

Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul. Fosta patinatoare Vera Wang le-a anunţat fanilor ce face pentru a se menţine în formă, iar „dieta” ei s-a dovedit a fi una la care nimeni nu s-ar fi gândit. Fosta sportivă din Statele Unite a uluit pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă şi a adunat o avere uriaşă. Întrebată cum reuşeşte să arate ca în tinereţe (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), a avut un răspuns total neaşteptat.

Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul

Vera Wang a afirmat că nu se fereşte să mănânce mâncare fast-food, să mănânce multe gogoşi şi să bea vodcă.

Mănânc McDonald’s, bineînțeles. Comand astfel de mâncare zilnic, timp de aproximativ două săptămâni, după care schimb”, a declarat Vera Wang pentru pagesix.com.

Vera a afirmat că are şi o plăcere nevinovată, aceea de a consuma gogoşi.

Reclamă

Mie îmi plac cele umplute cu cremă şi acoperite cu zahăr. Sunt unele care sunt ca un jeleu şi înăuntru au cremă de vanilie„, a spus fosta patinatoare.

Creatoarea de modă nu stă departe nici de alcool. Cocktail-urile cu vodcă sunt marea ei pasiune.

Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Reclamă 4 / 0/3

Beau vodca mea și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt un mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang, citată de forbes.com.

Ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani, Vera Wang

Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani, după apariţia în viaţa ei a lui Josephine, cea de-a doua fată a fostei patinatoare.

De atunci, ea a avut grijă să doarmă în fiecare noapte un număr important de ore. Vera a ales să nu piardă nopţile pentru a se distra, ea dormind cel puţin şase ore pe noapte. Mai mult, ea nu a refuzat niciodată un pahar de vodcă.

Somnul este vital, mai ales când ai de crescut două fete şi de condus o companie. Nu cred că lumea poate rezista fără un număr important de ore de somn. E vital, este ca vodca”, a spus Vera Wang, citată de glamour.mx.

De asemenea, Vera Wang face multe exerciții în fiecare zi, chiar dacă nu este fană a sălii de forță. În pandemie, ea a ajuns să lucreze din ce în ce mai mult și acest lucru se vede la abdomenul invidiat de mulți fani.

Vera Wang are o avere fabuloasă

Pe lângă look-ul de adolescentă, Vera are şi o avere estimată la peste 600 de milioane de dolari. Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Reclamă

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşit flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și