Închide meniul
Foto

Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani

Antena Sport Publicat: 4 august 2023, 13:25

Reclamă
Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani

Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescenta a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani.

Vera Wang, în timpul unui eveniment / Profimedia Images

Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani, după apariţia în viaţa ei a lui Josephine, cea de-a doua fată a fostei patinatoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De atunci, ea a avut grijă să doarmă în fiecare noapte un număr important de ore. Vera a ales să nu piardă nopţile pentru a se distra, ea dormind cel puţin şase ore pe noapte. Mai mult, ea nu a refuzat niciodată un pahar de vodcă.

Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescenta a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani

„Somnul este vital, mai ales când ai de crescut două fete şi de condus o companie. Nu cred că lumea poate rezista fără un număr important de ore de somn. E vital, este ca vodca”, a spus Vera Wang, citată de glamour.mx.

De asemenea, Vera Wang face multe exerciții în fiecare zi, chiar dacă nu este fană a sălii de forță. În pandemie, ea a ajuns să lucreze din ce în ce mai mult și acest lucru se vede la abdomenul invidiat de mulți fani.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 74 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 74 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Reclamă

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și