Închide meniul
Foto

Milionara de 75 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie de senzaţie în halat: „Bună, frumuseţe!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iulie 2024, 9:00

Reclamă
Milionara de 75 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie de senzaţie în halat: „Bună, frumuseţe!”

Vera Wang, o nouă apariţie incredibilă

Instagram Vera Wang

Milionara de 75 de ani care arată ca o adolescentă a avut o apariţie de senzaţie în halat. Vera Wang a urmărit finala de la Wimbledon, dintre Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic acasă, îmbrăcată într-un halat alb.
Fostă patinatoare şi actual designer de modă, Vera Wang rămâne o împătimită a sportului. Aceasta a urmarit cu sufletul la gură finala de la Wimbledon, câştigată de Carlos Alcaraz. Vera Wang s-a delectat cu căpşuni şi frişcă şi a stat în fotoliu îmbrăcată doar într-un halat. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Milionara de 75 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie de senzaţie în halat

Fanii au reacţionat imediat pe reţelele de socializare. „Bună, frumuseţe„, „Mi-ai făcut şi mie poftă să mânânc asta„, „Te iubim” sau „Cea mai bună combinaţie„, au fost câteva dintre mesajele primite de Vera Wang. Vera Wang arată fabulos la 75 de ani şi de-a lungul timpului a primit extrem de multe complimente şi de la marile vedete de la Hollywood.

Chiar şi Sharon Stone i-a scris un mesaj spectaculos: „Dacă tu arăţi aşa la 75 de ani, atunci noi nu avem nicio şansă!”„Nu pot să cred că ai 75 de ani! Wow! Incredibil„, „Regina!„, „Eşti superbă, prietena mea!„, „M-aş căsători cu ea fără să am niciun dubiu!” au fost doar câteva dintre miile de reacţii primite de fosta patinatoare în ultimele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang a avut un succes uriaş în afaceri, iar numele ei a devenit cunoscut la nivel mondial. Are aproape un milion de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Vera a dezvăluit, într-un podcast, că se gândeşte să trăiască o nouă poveste de iubire, la 12 ani după ce s-a despărţit de soţul Arthur P. Becker. A recunoscut că nu îi este uşor, după divorţ.

Când eşti o femeie care lucrează în măsura în care o fac eu, poate fi intimidant cu dragostea şi respectul. Fiind singură, am început să îmi dau permisiunea de a avea mai multă grijă de mine„, a declarat ea, citată de dailymail.co.uk.

Vera Wang a adoptat doi copii cu fostul ei soţ. Regretă că fiicele ei, Cecilia (33 de ani) şi Josephine (30 de ani) nu s-a căsătorit încă.

Reclamă
Reclamă 4

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 75 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Reclamă

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

Totul despre noul format al Cupei Mondiale 2026. Antena transmite exclusiv competiţia din Statele Unite, Mexic şi Canada

10:38

Jovan Markovic a plecat de la Universitatea Craiova! Anunţ bombă făcut de olteni

10:21

Rafael Nadal, inclus pe lista participanţilor de la US Open 2024

10:19

Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei

9:59

Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

9:31

Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea: „A fost emoţionant! Este imposibil de uitat!”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv 6 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână
Citește și