Închide meniul
Foto

Milionarii români care au ales să îşi vândă hainele de lux pe internet. Sacrificiile făcute de familia vedetei

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2023, 9:43

Reclamă
Milionarii români care au ales să îşi vândă hainele de lux pe internet. Sacrificiile făcute de familia vedetei

Milionarii români care au ales să îşi vândă hainele de lux pe internet

Răzvan Marin şi iubita lui, Crina - Instagram @crinnac

Răzvan Marin şi iubita lui, Crina, sunt milionarii români care au ales să îşi vândă hainele de lux cu ajutorul reţelelor de socializare. Cei doi au decis astfel să renunţe la o parte din accesorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crina, frumoasa iubită internaţionalului român, este cea care a stabilit şi regulile pe Instagram, acolo unde primul venit e primul servit. Cei doi au ales să afişeze preţul plătit iniţial şi preţul de vânzare la fiecare accesoriu.

Milionarii români care au ales să îşi vândă hainele de lux pe internet

Jucătorul care are un salariu anual de un milion de euro nu lasă nimic la întâmplare, astfel că, alături de iubita Corina, a ales să „recupereze” din sumele importante cheltuite pe hainele de zi cu zi.

Atunci când vine vorba de iubita lui, Răzvan Marin nu ţine cont de nimic: conform wowbiz.ro, în 2022, jucătorul a cerut-o de soţie cu inel cu diamant, pe marginea unui lac plin de trandafiri roşii, iar răspunsul „da” a venit pe loc. Apoi a apărut pe lume şi Natalie Luna, fetiţa celor doi.

Sacrificiile făcute de părinţii lui Răzvan Marin

Totuşi, nu tot timpul viaţa lui Răzvan Marin a fost una uşoară. Când era mic, Răzvan refuza orice jucărie, în afară de minge, iar dacă primea un echipament de fotbal, dormea cu el în pat.

Reclamă

La cinci ani şi jumătate a mers Răzvan Marin la fotbal. Fără să fie împins de tatăl său, Petre Marin, care atunci era jucător. „A fost dorinţa lui, soţia bătea Bucureştiul în două pentru a-l duce la antrenamente”, a declarat Petre Marin.

Mingea a fost jucăria preferată a lui Răzvan, care a făcut sacrificii ca să ajungă mare. La 13 ani a plecat de lângă familie la Academia lui Hagi.

„Pentru orice mamă, când pleacă puiul de acasă, este puţin mai dificil”, a declarat Petre Marin.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:25 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și