Închide meniul
Video

Sacrificiile făcute de Răzvan Marin! Petre Marin: „Soţia bătea Bucureştiul în două pentru a-l duce la antrenamente”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2023, 20:40 / Actualizat: 7 noiembrie 2023, 16:59

Sacrificiile făcute de Răzvan Marin

Petre Marin, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Sacrificiile făcute de Răzvan Marin! Aşa tată, aşa fiu! Răzvan Marin a prins microbul „fotbal” de la tatăl său, Petre Marin. Când era mic, Răzvan refuza orice jucărie, înafară de minge, iar dacă primea un echipament de fotbal, dormea cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La cinci ani şi jumătate a mers Răzvan Marin la fotbal. Fără să fie împins de tatăl său, Petre Marin, care atunci era jucător.

Sacrificiile făcute de Răzvan Marin!

„A fost dorinţa lui, soţia bătea Bucureştiul în două pentru a-l duce la antrenamente”, a declarat Petre Marin.

Mingea a fost jucăria preferată a lui Răzvan, care a făcut sacrificii ca să ajungă mare. La 13 ani a plecat de lângă familie la Academia lui Hagi.

„Pentru orice mamă, când pleacă puiul de acasă, este puţin mai dificil”, a declarat Petre Marin.

Reclamă

Răzvan Marin s-a făcut mare şi a dat gol din penalty pentru România cu Andorra.

„Trec anii şi m-a şi depăşit, şi la selecţii şi la anumite aspecte. Ştii cum e, te bucuri”, a spus Petre Marin.

Petre Marin are grijă de 300 de copii la şcoala de fotbal. Până pe 14 noiembrie, toţi românii pot ajuta la strângerea punctelor care se transformă în echipamente pentru şcolile de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin a ascultat sfatul tatălui, şi s-a ţinut şi de şcoală.

„Primordial este şcoala, după aceea partea sportivă„, a declarat Petre Marin.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani Vezi toate știrile
Citește și