Închide meniul
Foto

Milionarul apropiat de clanul Caran, umilit de bărbatul care i-a sărutat logodnica! Ce i-a putut transmite acesta

Publicat: 21 decembrie 2023, 17:10

Reclamă
Milionarul apropiat de clanul Caran, umilit de bărbatul care i-a sărutat logodnica! Ce i-a putut transmite acesta

Milionarul apropiat de clanul Caran, umilit de bărbatul care i-a sărutat logodnica

Costel Caran, unul dintre cei 3 lideri ai clanului Caranilor / Facebook

Milionarul apropiat de clanul Caran, Alex Bodi, al cărui nume apare în stenogramele din dosarul liderilor interlopi, a trăit momente umilitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit cancan.ro, Alex Bodi l-ar fi sunat pe bărbatul care s-a sărutat în club cu Ema Uta, după ce a aflat de acest episod.

Milionarul apropiat de clanul Caran, umilit de bărbatul care i-a sărutat logodnica

Bodi i-ar fi transmis acestuia că nu se face aşa ceva, dar bărbatul respectiv nici nu ar fi vrut să îl bage în seamă.

Frate, nu se fac lucruri de genul, a fost iubita mea. Nu e în regulă”, i-ar fi transmis Alex Bodi celui ce a sărutat-o pe Ema Uta. “Auzi, știi ceva? Nu avem ce vorbi noi doi”, i-ar fi replicat bărbatul respectiv lui Bodi, notează sursa citată.

Alex Bodi a fost căsătorit în trecut cu Bianca Drăguşanu, una dintre fostele iubite ale „Prinţului” Adrian Cristea.

Reclamă

Numele lui Alex Bodi apare în stenogramele din dosarul Caranilor

Alex Bodi anunţa că s-a mutat din România după despărţirea de logodnica sa, Ema Uta. ”Acel moment când te desparți de Ema și te muți în Dubai, iar ea spune că să uiți e ușor”, a transmis Alex Bodi într-un videoclip postat pe TikTok.

Numele lui Alex Bodi a fost rostit în discuţiile interceptate de oamenii legii în dosarul Caranilor. Doi membri ai grupării le-au rostit numele lui Alex Bodi şi lui Costel Caran, liderul clanului Caran, în una dintre convorbirile interceptate.

Costel a luat niște apartamente de acolo și eu am stat cu Costel, în apartamentul lui Bodi (Alex Bodi – n. red.), sus, și apartamentul pe care nu l-a luat. (n.r.: în apartamentul pe care nu l-a luat), l-am lăsat pe Ionuț, știi? Și Ionuț a vrut să-i plătească la ăla lui Costel, să-i dea bani, știi?

Reclamă 4 / 0/3

(…) Bă.. tot tu ești nebun la cap? Păi dacă eu fac discuții pentru tine și eu trec peste Aurel și peste Costel? Că mi-a spus acum.. (…) Știu când ai venit așa… Și te-ai luat de Bodi și ai vorbit pe tonul ăla, dar am tăcut din gură! De ce ai purtat discuția aia? Ai făcut intervenție? Păi de ce-i faci mă intervenție tu fără să-ți iei procent? Pentru ce? Pentru că e fratele meu… aaaa… atunci dacă ai făcut, taci din gură!”, se arată în discuţiile între doi membri ai grupării, potrivit sursei citate.

Alex Bodi, milionarul apropiat de clanul Caran / Facebook
Alex Bodi, milionarul apropiat de clanul Caran / Facebook

Neluţu Varga a negat vehement că ar fi implicat în afaceri cu Caranii!

Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, a negat vehement legăturile cu clanul Caranilor, după ce au apărut poze cu liderii clanului interlop, în lojă, la meciurile lui CFR Cluj.

Asist dezgustat la o adevărată campanie de denigrare pornită împotriva mea, care nu înseamnă decât minciuni, minciuni, minciuni! Dacă vreți, vă mai spun încă o dată, apăsat, cuvântul minciună.

Asta ca să înțelegeți că tot ce s-a scris în ultimele 24 de ore despre presupusa mea implicare alături de Clanul Caranilor în afacerile acestora, de la cap la coadă, nu sunt decât invenții de presă, menite să crească traficul și bineînțeles să aducă audiență, dar o audiență mințită fără niciun fel de scrupule!

O declar oficial: nu am nicio legătură de business cu cei care fac parte din Clanul Caranilor. Nu suntem prieteni de familie, nu suntem în relații astfel încât să ieșim în mod săptămânal la petreceri sau să stăm împreună.

Ne-am întâlnit doar de două ori! O dată la un meci de fotbal, a doua oară la acea petrecere de titlu, unde ei au venit pentru că erau prieteni cu jucătorii. Erau amici cu fotbaliștii și atunci ar fi fost culmea să le interzic acestora să îi aducă pe oameni la petrecere”, a declarat Ioan Varga pentru fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și