Închide meniul
Foto

Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”

Reclamă

Publicat: 25 martie 2024, 9:07 / Actualizat: 25 martie 2024, 10:28

Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”

Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea

Tyson Fury şi Paris Fury / Profimediaimages

El este milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea. Cunoscutul pugilist Tyson Fury a anunţat, printr-un mesaj enigmatic, că soţia lui este din nou însărcinată. Campionul mondial WBC are deja 7 copii cu Paris Fury (34 de ani), ultimul fiind născut în luna septembrie a anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi, Tyson a comentat la o fotografie a partenerei lui. „Arăţi puţin însărcinată aici”, i-a scris acesta. Reacţia lui s-a viralizat imediat.

Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea

La scurt timp distanţă, Tyson Fury a eliminat orice dubii şi a postat o imagine cu soţia lui (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) pe Insta Story: ”Mamă a 7 copii, încă frumoasă, puternică și sprijinul meu. Al optulea este pe drum

Cunoscutul cuplu mai are şapte copii: Venezuela (13 ani), Prince John James (11 ani), Prince Tyson II (7 ani), Valencia (5 ani), Prince Adonis Amaziah (4 ani), Athena (2 ani) şi Prince Rico (6 luni).

Reclamă

Britanicul născut în Manchester are o avere estimată de Forbes la 50 de milioane de lire sterline (n.r. 58 de milioane de euro). Totuşi, în trecut s-a vorbit că ar avea chiar130 de milioane de lire sterline.

Din România, Cristi Borcea este cunoscut pentru familia sa numeroasă. Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Meciul dintre Tyson Fury şi Oleksandr Usyk a fost reprogramat pentru 18 mai

Meciul de unificare a centurilor la categoria grea dintre britanicul Tyson Fury şi ucraineanul Oleksandr Usyk a fost reprogramat pentru 18 mai, în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Fury, în vârstă de 35 de ani, trebuia să se lupte cu ucraineanul Usyk pe 17 februarie, dar s-a retras după ce a suferit o tăietură la antrenament.

Britanicul este campion WBC, în timp ce ucraineanul Usyk, 37 de ani, deţine titlurile WBA, WBO şi IBF. Meciul lor din Arabia Saudită va încorona primul campion necontestat la categoria grea din era celor patru centuri.

Usyk i-a urat lui Fury însănătoşire grabnică şi a declarat că este „gata să lupte pentru titlul de necontestat oricând şi oriunde”.

Fury, în vârstă de 35 de ani, a câştigat titlul de campion WBC după ce l-a învins pe Deontay Wilder în februarie 2020, în timp ce Usyk, în vârstă de 37 de ani, şi-a câştigat centurile după ce l-a învins pe Anthony Joshua în septembrie 2021. Ambii pugilişti sunt neînvinşi în cariera lor la profesionişti.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și