Închide meniul
Foto

Milionarul care se iubește cu fosta soție a lui Cristi Borcea, mesaj răscolitor din două cuvinte. Momente emoționante

Publicat: 12 iulie 2023, 17:36

Reclamă
Milionarul care se iubește cu fosta soție a lui Cristi Borcea, mesaj răscolitor din două cuvinte. Momente emoționante

Milionarul care se iubește cu fosta soție a lui Cristi Borcea, mesaj răscolitor din două cuvinte

Cristi Borcea a divorţat de Alina Vidican şi s-a căsătorit cu Valentina Pelinel / Colaj Instagram

Milionarul care se iubește cu fosta soție a lui Cristi Borcea trece prin momente emoționante și a postat un mesaj răscolitor. Claude Senhoreti și-a găsit fericirea în brațele Alinei Vidican, românca în vârstă de 39 de ani care a lucrat cu designeri de top și a pozat în cele mai cunoscute reviste de modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican a fost căsătorită cu fostul patron al lui Dinamo între 2011 și 2016. Părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel, Alina și-a refăcut viața cu un pilot de curse brazilian. Au făcut nunta în 2021 și se trăiesc într-un lux de nedescris.

Milionarul care se iubește cu fosta soție a lui Cristi Borcea, mesaj răscolitor!

Fostul fotomodel din România (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) l-a cucerit definitiv pe Claude Senhoreti, cel care are un succes uriaș în afaceri. Brazilianul vinde bolizi de lux la Miami, acolo unde s-a stabilit alături de Alina Vidican.

Cu peste 11.000 de urmăritori pe contul de Instagram, Senhoreti tocmai a postat o fotografie în care apare soția lui și cea care pare a fi mama lui. Mesajul din două cuvinte, care a însoțit imaginea, a fost cu adevărat impresionant: „Lumea mea„. A pus alături și un emoji care înfățișează o inimă roșie.

Alina Vidican şi-a refăcut viaţa cu Claude Senhoreti
Alina Vidican şi-a refăcut viaţa cu Claude Senhoreti

Pilotul de curse îi oferă mereu cadouri scumpe Alinei. În luna martie, când românca a împlinit 39 de ani, a primit un Lamborghini de sute de mii de dolari, ediție limitată.

Reclamă

Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău Lamborghini STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul pentru mine, te iubesc!”, a fost urarea primită de Vidican.

Claude îi oferise Alinei și în ziua nunții un bolid de senzație. Este vorba despre un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge până la 450.000 de dolari şi care atinge o viteză maximă de 342 km/h.

Alina Vidican are doi copii cu Cristi Borcea, pe George Alexandru şi pe Gloria. A primit o pensie alimentară uriașă de la „Leonidas”, 10.000 de euro pe lună. Și Claude Senhoreti are doi copii cu fosta sa soție.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel a ajuns în „paradisul” femeii pe care a divorţat-o de milionar

Valentina Pelinel face totul pentru fericirea lui Cristi Borcea. Cea de-a treia soţie a fostului patron de la Dinamo a ales o destinaţie surprinzătoare pentru a-şi petrece vacanţa. Luna trecută a fost la Miami, acolo unde locuieşte chiar femeia pe care a divorţat-o de milionarul român.

Fără a fi însoţită de omul de afaceri, Valentina Pelinel şi-a luat copiii şi a plecat în Statele Unite. A închiriat o casă în care va avea loc o întâlnire specială între moştenitorii averii lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a acceptat să fie în apropierea Alinei Vidican. Cei trei copii pe care îi are cu „Leonidas” au stat alături de fraţii vitregi. Milan și gemenele Indira și Rania s-au revăzut cu copiii Alinei Vidican, George Alexandru şi Gloria.

Cristi are nouă copii și mii de angajați. Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici”, spunea Pelinel, pentru cancan.ro, înainte să plece în America.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și