Închide meniul
Foto

Totul pentru fericirea lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a ajuns în „paradisul” femeii pe care a divorţat-o de milionar

Publicat: 29 iunie 2023, 9:58

Reclamă
Totul pentru fericirea lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a ajuns în „paradisul” femeii pe care a divorţat-o de milionar

Valentina Pelinel face totul pentru fericirea lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican / Colaj Instagram/Hepta

Valentina Pelinel face totul pentru fericirea lui Cristi Borcea. Cea de-a treia soţie a fostului patron de la Dinamo a ales o destinaţie surprinzătoare pentru a-şi petrece vacanţa. A plecat la Miami, acolo unde locuieşte chiar femeia pe care a divorţat-o de milionarul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără a fi însoţită de omul de afaceri, Valentina Pelinel şi-a luat copiii şi a plecat în Statele Unite. A închiriat o casă în care va avea loc o întâlnire specială între moştenitorii averii lui Cristi Borcea.

Totul pentru fericirea lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel, lângă Alina Vidican

Valentina Pelinel a acceptat să fie în apropierea celei cu care Cristi Borcea a fost căsătorit între 2011 şi 2016 (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cei trei copii pe care îi are cu „Leonidas” se vor distra alături de fraţii vitregi. Milan și gemenele Indira și Rania se vor revedea astfel cu copiii Alinei Vidican, George Alexandru şi Gloria.

Cristi are nouă copii și mii de angajați. Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici”, spunea Pelinel, pentru cancan.ro, înainte să plece în America.

Valentina Pelinel a ajuns la Miami şi a postat mai multe fotografii pe reţelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Actuala soţie a lui Cristi Borcea are parte de ajutoare în această vacanţă de o săptămână. Şi-a luat cu ea două bone. Va evita totuşi să stea alături de Alina Vidican. A acceptat totuşi, de dragul lui Cristi Borcea, să plece la Miami pentru a fi o relaţie cât mai bună între copii.

Reclamă 4 / 0/3

Alina Vidican a avut o singură reacție despre modul în care a ajuns să divorțeze de Cristi Borcea. A arătat-o cu degetul pe Valentina Pelinel, pe care o considera a fi o prietenă.

Valentina și soțul ei mergeau în vacanțe cu mine și cu Cristi. Am petrecut câteva zile la San Juan, mai multe vacanțe la Miami. Nu am crezut că râvnește la soțul meu. Am avut o părere foarte bună despre ea. Eram toți prieteni de familie și ea îmi era dragă”, a spus Alina Vidican în 2018, citată de spynews.ro.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Alina Vidican şi-a refăcut viaţa alături de Claude Senhoreti

Alina Vidican a trecut peste divorțul de Cristi Borcea, din 2016, iar în prezent se bucură de o căsnicie fericită alături de Claude Senhoreti. Cei doi s-au cunoscut în 2019, pe vremea când brazilianul era însurat cu altă femeie. Alina l-a întâlnit pe brazilian în momentul în care îşi cumpăra de la el, cu 200.000 de euro, un Ferrari. A fost dragoste la prima vedere, au anunțat cei doi.

Soţul Alinei Vidican ar fi mai bogat decât Cristi Borcea. Acesta are o afacere cu bolizi de lux, din care câştigă sume uriaşe. Pasionat al mașinilor scumpe, Claude a surprins-o pe Alina Vidican la nuntă. Milionarul i-a cumpărat un bolid de lux, pe care l-a parcat chiar în fața locului în care a avut loc nunta.

Reclamă

Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge, potrivit cars.com, până la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h! Claude Senhoreti i-a pus și o fundă roșie „bijuteriei” pe care i-a dăruit-o Alinei. Cei doi trăiesc într-o vilă de senzaţie în Miami.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și