Închide meniul

Milionarul care și-a pierdut fiica de 9 ani din cauza unei boli incurabile a transmis un mesaj tulburător unui copil de 8 ani, aflat pe patul de spital

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2020, 11:26

Milionarul care și-a pierdut fiica de 9 ani din cauza unei boli incurabile a transmis un mesaj tulburător unui copil de 8 ani, aflat pe patul de spital

Abaca Press / Manu R.B. via Hepta

Luis Enrique este selecționerul Spaniei

De altfel, Luis Enrique (49 de ani) s-a retras din funcția de selecționer al Spaniei pentru câteva luni. Revenit în postul de selecționer, Luis Enrique este din nou ancorat în fotbal, iar cazul unui puști de 8 ani aflat pe patul de spital nu l-a lăsat indiferent. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miguel Angel este un mic fotbalist de la echipa Alhaurino, din Malaga.

Cum nu avem fotbal, am decis să-i aleg pe cei mai buni suporteri. Şi mi s-a spus că tu, la 8 ani, eşti unul dintre cei mai buni pe care îi avem“. Multă putere. Să te recuperezi repede, te îmbrăţişez“, a fost mesajul lui Luis Enrique. 

Fiica lui Luis Enrique a încetat din viaţă la doar 9 ani

Fetiţa lui Luis Enrique, Xana, a încetat din viaţă la doar 9 ani. Selecționerul Spaniei a fost, la acel moment, devastat de durere. 

"Fiica noastră, Xana, a plecat dintre noi în această după-amiază. Vă mulţumesc pentru toate gesturile de afecţiune pe care ni le-aţi arătat în aceste luni, pentru discreţia şi înţelegerea de care aţi dat dovadă. Ţin să le mulţumesc şi medicilor de la spitalele San Joan de Deu şi Sant Pau pentru dedicaţia şi profesionalismul doctorilor şi asistentelor.

Reclamă

Ne va fi foarte dor de tine, Xana, dar ne vom aminti de tine în fiecare din zilele vieţilor noastre, sperând că în viitor ne vom întâlni din nou. Vei fi steaua care ne va ghida familia.

Odihneşte-te în pace, Xanita", a fost mesajul sfâşietor al antrenorului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și