Închide meniul

Milionarul care susţine că planeta Pământ e plată uimeşte din nou în declaraţii: "Cine vrea să afle câţi bani am trebuie să dea căutare pe Wikipedia"

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2020, 16:18 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Milionarul care susţine că planeta Pământ e plată uimeşte din nou în declaraţii: "Cine vrea să afle câţi bani am trebuie să dea căutare pe Wikipedia"

Profimedia

Carl Froch

  • Carl Froch l-a învins pe Lucian Bute
  • Froch, o nouă declaraţie uimitoare

Recent, pugilistul britanic a fost întrebat despre situaţia sa financiară. Iar răspunsul a fost dat în stilul caracteristic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-am descurcat destul de bine, situația mea financiară e minunată. Dar cine vrea să afle trebuie să dea căutare cu averea lui Carl Froch, iar pe Wikipedia scrie că am 20 de milioane de lire sterline.

Habar nu am de unde au obținut informația, dar nu e deloc departe de adevăr”, a spus Carl Froch care a avut o bursă de 10 milioane de lire sterline pentru o singură dispută în ring.    

Reclamă

Carl Froch a spus că planeta Pâmânt este plată

"Pământul este plat, sută la sută. Nu există nicio dovadă a curburii Pământului şi această falsă agenţie NASA foloseşte imagini generate de computer şi fiecare este diferită.

Mă uit la ele gândindu-mă: Stai un pic, arată ca desenele animate. Când cineva ca Richard Branson urcă acolo şi începe să organizeze zboruri charter… şi poţi vedea de acolo Pământul şi curbura lui, o să cred că Pământul este rotund", a declarat Froch, potrivit Daily Star.

Reclamă

Froch nu crede în aselenizare

 "Aparent, am fost pe Lună în 1969, 1970. Am fost de şase ori – nu cred o iotă. Unii cred", a declarat fostul pugilist, în 2018, pentru The Express.

Froc s-a retras în 2015 din box, iar în prezent este comentator Sky Sports. Carl Froch a unificat centurile IBF și WBA, la categoria supermijlocie, în 2013. Centura IBF a obţinut-o după o victorie cu Lucian Bute. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Lucian Bute
Diverse • 29 ian., 9:19
FOTO
Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Lucian Bute. Elena l-a cucerit definitiv pe fostul mare campion român
Lucian Bute nu se mai întoarce în România
FIGHT • 7 oct., 11:33
Lucian Bute nu se mai întoarce în România: „Cu ce am greșit să fiu tăvălit în halul ăsta?”
Lucian Bute, discurs ferm despre scandalul de dopaj al Simonei Halep
Extra • 2 oct., 10:11
Lucian Bute, discurs ferm despre cazul de dopaj al Simonei Halep: „Să i se reducă pedeapsa! Sportivul nu e chimist!”
Extra • 12 mart., 17:08
Mesajul emoţionant al lui Lucian Bute, după moartea lui Rudel Obreja: „A fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist”
Leonard Doroftei îşi vede visul cu ochii
Extra • 1 dec., 18:28
FOTO
Leonard Doroftei, apariţie rară alături de omul cu care nu a vorbit câţiva ani