Închide meniul
Foto

Milionarul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi-a găsit fericirea! S-a împăcat cu femeia care este cu 26 de ani mai tânără decât el

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2023, 12:55

Reclamă
Milionarul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi-a găsit fericirea! S-a împăcat cu femeia care este cu 26 de ani mai tânără decât el

Milionarul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi-a găsit fericirea! S-a împăcat cu femeia care este cu 26 de ani mai tânără decât el

Cristian Boureanu, alături de Cristina Belciu / Colaj Cancan

Milionarul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi-a găsit fericirea. S-a împăcat cu femeia care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cristian Boureanu a fost surprins din nou alături de cea care a fost într-o relaţie anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu şi Cristina Belciu au trăit o poveste de dragoste timp de cinci luni. După, au decis să o ia pe drumuri diferite. „Am decis de comun acord sa ne despărțim„, a dezvăluit atunci cunoscutul fotomodel român.

Milionarul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, Cristian Boureanu, şi-a găsit fericirea

Situaţia s-a schimbat radical în 2023. Boureanu tocmai a fost surprins alături de Cristina Belciu. Milionarul tocmai a fost luat cu maşina, de la un local de fiţe din Capitală, de femeia care este cu 26 de ani mai tânără decât el.

Potrivit cancan.ro, cei doi s-au amuzat copios şi şi-au petrecut noaptea împreună, la un complex rezidenţial din zona de nord a Bucureştiului. În momentul în care au intrat în bloc, Belciu l-a luat în braţe pe Boureanu şi a dat de înţeles că s-au împăcat.

Au fost astfel de zvonuri încă din prima zi a anului. Cristi Boureanu şi Cristina Belciu au petrecut împreună de Revelionul. „Au dansat toată noaptea, au glumit şi la un moment dat chiar s-au sărutat„, anunţa sursa citată anterior. Surpriza este una de proporţii. Femeia comparată de italieni cu Monica Bellucci a negat, în momentul despărţirii, că e loc de împăcare.

Reclamă

Am decis de comun acord sa ne despărțim. Cu Cristi am rămas în relații bune, ne sunăm, vorbim, dar în calitate de prieteni, nu de iubiți. Suntem foarte siguri pe decizia luată și nu există șansă să reluăm relația.

Patru luni și jumătate a durat povestea noastră, am încheiat-o de curând. Am locuit împreună, ne-am înțeles foarte bine și pot spune că diferența de vârstă nu a fost motivul despărțirii, ci incompatibilitatea. Erau situații în care vedeam lucrurile altfel, astfel ca la un moment dat nu am mai putut trece peste ele. Cu fiica lui m-am înțeles bine, vorbesc în continuare și cu ea„, a declarat atunci Cristina Belciu.

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și