Închide meniul
Foto

Milionarul român care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” a dat o nouă lovitură financiară de proporţii

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 9:06

Reclamă
Milionarul român care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” a dat o nouă lovitură financiară de proporţii

Camil Moldoveanu, alături de Cosmin Olăroiu şi Ştefan Dediu

Facebook Camil Moldoveanu

Milionarul român care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” a dat o nouă lovitură financiară de proporţii. Cosmin Olăroiu este implicat într-un proiect imobiliar uriaş în România, care îi poate aduce multe milioane de euro în conturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai buni antrenori români, este pe cale să dea o nouă lovitură financiară. De această dată, este vorba de afacerile în care este implicat.

Milionarul român care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” a dat o nouă lovitură financiară de proporţii

Cosmin Olăroiu a demarat proiectul imobiliar în 2021 şi cuprindea 3 blocuri cu 10 etaje și unul cu 5 etaje, care includ 245 de apartamente. În a doua fază, au mai fost proiectate încă 3 blocuri de câte 10 etaje, scrie profit.ro.

Iniţial, Cosmin Olăroiu a semnat un acord cu o companie cu capital israelian de a cumpăra 50 de apartamente şi 50 de locuri de parcare pentru suma de 5.300.000 de euro. În acest moment, Olătoiu şi oamenii de afaceri din Israel au semnat un nou acord prin care firma israeliană ar urma să deţină 51 la sută din compania care se ocupă de dezvoltarea complexului rezidenţial. Această tranzaccţie ar urma să îi aducă lui Olăroiu încă 2 milioane de euro.

Investiţia totală se ridică la 84,5 milioane de euro şi ar urma să genereze încasări de 103,5 milioane de euro.

Reclamă

Cosmin Olăroiu are un restaurant în Dubai

Românul care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu. Antrenorul în vârstă de 54 de ani al lui Al-Sharjah ar câştiga cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din această afacere, susţine Dumitru Dragomir.

„Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante de, să meargă toată lumea.

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și