Închide meniul

Milionarul român care face dezvăluiri incredibile. „Am fost `homeless`! Nu aveam unde să dorm!” Scandalurile în care a fost implicat: „Mi-l lua unul, îl mai băteam”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2021, 16:05

Milionarul român care face dezvăluiri incredibile. „Am fost `homeless`! Nu aveam unde să dorm! Scandalurile în care a fost implicat: „Mi-l lua unul, îl mai băteam

Milionarul român care face dezvăluiri incredibile

Profimediaimages

„Am fost la muncă în Statele Unite, ce să fac? Dacă nu aveam bani, m-am angajat în construcții. M-a pus unul să car niște țevi, apoi mi-am dat demisia. Am lucrat o lună la un depozit de marmură. Câștigam 8-10 dolari pe oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea a dormit pe străzi în Statele Unite

Nu am vrut să mă întorc acasă, n-am vrut să am șef sau să mă angajeze tata. La un moment dat, a venit mama la mine, Dumnezeu s-o ierte. Mă trezeam la 04:00 dimineața, iar la 05:00 trebuia să fiu la marmură. Eram român, mă mai tiram, nu căram chiar tot timpul. Munceam de la 05:30 până la ora 16:00, apoi mergeam să arbitrez. Mă îmbrăcam în arbitru, luam 25 de dolari pe meci. Dormeam patru ore pe noapte. După ce am ajuns și mi s-au terminat banii, a fost nasol.

Am fost «homeless» (n.a – persoană fără locuință) vreo săptămână sau două. Nu aveam unde să dorm. A fost greu. Mi-am luat la un moment dat o cameră în Brooklyn. Aici era geamul, pe lângă geam trecea metrou (n.r – gesticulează larg). Am dormit vreo trei nopți în Grand Central, pe jos. Aveam un carton, mi-l lua unul, îl mai băteam.

Toată viața mea am fost un om asumat. Niciodată n-am spus lucruri neadevărate. Tot ce am făcut a fost pe spatele meu. Nu m-a ajutat tata. Băiatul lui Nae Manea a fost «homeless», a dormit pe jos! Tot ce am făcut a fost pentru a supraviețui”, a spus Manea, citat de gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea Vezi toate știrile
Citește și