Închide meniul

Milionarul român de 31 de ani care construieşte un castel, dezvăluiri incredibile: „Nu se moare cu ce am eu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 august 2022, 12:50

Milionarul român de 31 de ani care construieşte un castel, dezvăluiri incredibile: „Nu se moare cu ce am eu

Milionarul român de 31 de ani care construieşte un castel, dezvăluiri incredibile

'George Ţucudean / Antena Sport

George Ţucucean, milionarul român de 31 de ani care construieşte un castel, s-a retras din fotbal din cauza unor probleme cardiace, în 2020. De atunci, el se ocupă de afacerile familiei. Acum, el a povestit prin ce momente dificile a trecut după cele două operaţii suferite la inimă, în 2019. Acesta nu a rămas cu nicio teamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu se moare cu ce am eu. La început totuși, de stres, nu mai vedeam a doua zi! Stresul e cel mai rău, te ucide. Slăbisem de stres, eram rău de tot. Psihic, mintea îmi crea panică. Și întreținea acele probleme.

Milionarul român de 31 de ani care construieşte un castel, dezvăluiri incredibile: „Nu se moare cu ce am eu”

„Am avut o perioadă în care nu m-am uitat (n.r. – la meciuri) și, imediat după ce m-am lăsat, aveam o anumită ură pe fotbal! Asta fiindcă apăruseră problemele acolo. Nu cred că o să găsesc răspunsul la întrebarea asta, „De ce?”, așa a fost să fie, totul se întâmplă cu un scop în viață. O ușă se închide, se deschid alte două.

Am avut o perioadă în care nici nu voiam să aud despre fotbal. Am avut totuși cel mai mare noroc, fiindcă am avut oportunități de a-mi ocupa timpul: SPA-ul, hotelul să-l deschid, chestiile astea mă făceau să fiu prins cu treaba de la 7-8 dimineața până seara. Uitam că nu mai joc fotbal. Cu toate că m-am lăsat, nu prea mai fac sport.

Nu, nu (n.r. – nu mai joc fotbal). Prefer alte sporturi. Uite, n-am schiat în viața mea, până acum doi ani. Nu aveam voie, fotbalist fiind, mai îmi rupeam ceva… Doamne, ce-am pierdut! Înnebunesc de plăcere la schi. Acum, nu că mă laud, dar am învățat cu prieteni ce schiază de douăzeci de ani, fără monitor, mai și cad, însă mi-am luat „mersul”.

Reclamă

Soția schiază, vreau să-i învăț și pe copii. Tata a învățat și el să schieze la 50 de ani și ceva. Bine, nu schiez la noi în țară, se termină repede pârtia, mai mult urci cu telacabina. Merg în Italia, am luat-o ca o joacă la început”, a spus Ţucudean, citat de gsp.ro.

George Ţucudean, podgorie de peste 60 de hectare

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

George Țucudean s-a retras pe un domeniu de vis după ce a renunțat la fotbal. Merge la vie și degustă vinul, în cramă, alături de bunicul lui milionar și un renumit specialist adus din Italia. Acolo va ridica și un castel. Încet încet va prelua toate afacerile familiei.

Reclamă 4 / 0/3

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupă de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și