Închide meniul

Milionarul român de 31 de ani care construieşte un castel, dezvăluiri incredibile: „Nu se moare cu ce am eu”

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 22 august 2022, 12:50

George Ţucucean, milionarul român de 31 de ani care construieşte un castel, s-a retras din fotbal din cauza unor probleme cardiace, în 2020. De atunci, el se ocupă de afacerile familiei. Acum, el a povestit prin ce momente dificile a trecut după cele două operaţii suferite la inimă, în 2019. Acesta nu a rămas cu nicio teamă.

Reclamă
Milionarul român de 31 de ani care construieşte un castel, dezvăluiri incredibile

Milionarul român de 31 de ani care construieşte un castel, dezvăluiri incredibile

'George Ţucudean / Antena Sport

„Nu se moare cu ce am eu. La început totuși, de stres, nu mai vedeam a doua zi! Stresul e cel mai rău, te ucide. Slăbisem de stres, eram rău de tot. Psihic, mintea îmi crea panică. Și întreținea acele probleme.

Reclamă

Milionarul român de 31 de ani care construieşte un castel, dezvăluiri incredibile: „Nu se moare cu ce am eu”

„Am avut o perioadă în care nu m-am uitat (n.r. – la meciuri) și, imediat după ce m-am lăsat, aveam o anumită ură pe fotbal! Asta fiindcă apăruseră problemele acolo. Nu cred că o să găsesc răspunsul la întrebarea asta, „De ce?”, așa a fost să fie, totul se întâmplă cu un scop în viață. O ușă se închide, se deschid alte două.

Am avut o perioadă în care nici nu voiam să aud despre fotbal. Am avut totuși cel mai mare noroc, fiindcă am avut oportunități de a-mi ocupa timpul: SPA-ul, hotelul să-l deschid, chestiile astea mă făceau să fiu prins cu treaba de la 7-8 dimineața până seara. Uitam că nu mai joc fotbal. Cu toate că m-am lăsat, nu prea mai fac sport.

Nu, nu (n.r. – nu mai joc fotbal). Prefer alte sporturi. Uite, n-am schiat în viața mea, până acum doi ani. Nu aveam voie, fotbalist fiind, mai îmi rupeam ceva… Doamne, ce-am pierdut! Înnebunesc de plăcere la schi. Acum, nu că mă laud, dar am învățat cu prieteni ce schiază de douăzeci de ani, fără monitor, mai și cad, însă mi-am luat „mersul”.

Reclamă

Soția schiază, vreau să-i învăț și pe copii. Tata a învățat și el să schieze la 50 de ani și ceva. Bine, nu schiez la noi în țară, se termină repede pârtia, mai mult urci cu telacabina. Merg în Italia, am luat-o ca o joacă la început”, a spus Ţucudean, citat de gsp.ro.

George Ţucudean, podgorie de peste 60 de hectare

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

George Țucudean s-a retras pe un domeniu de vis după ce a renunțat la fotbal. Merge la vie și degustă vinul, în cramă, alături de bunicul lui milionar și un renumit specialist adus din Italia. Acolo va ridica și un castel. Încet încet va prelua toate afacerile familiei.

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupă de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
12:48 EXCLUSIVIlie Năstase, revoltat de situația ingrată în care a ajuns Mihai Pintilii din cauza „războiului licențelor”: „Face vreo crimă omul acesta?! A bătut pe cineva?” 12:26 Rivaldo merge să mănânce mici și sarmale! Anunțul savuros făcut de fiul său, Rivaldinho: „Spuneți-mi un loc!” 11:53 LIVE SCORE Fotbal-spectacol în Europa! Real Madrid – Real Sociedad, Napoli – AS Roma și PSG – Reims, meciurile zilei. Toate rezultatele, AICI 11:50 „A fost un nămol vopsit. E peste orice imaginație”. Ion Crăciunescu, oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2 11:31 Florin Prunea, lăsat „mască” de un jucător din Liga 1: „E dat naibii!” 10:52 Dan Șucu și Neluțu Varga s-au întâlnit față în față, după schimbul acid de replici de la distanță! Cum au fost surprinși 10:42 Dan Alexa, atac la jucătorii lui Dinamo: „Un tupeu imens! Ovidiu are dreptate!” 10:29 FotoGerard Pique, implicat într-un nou scandal după despărțirea de Shakira: „Lasă drogurile!” 9:57 FotoIanis Hagi a avut parte de o surpriză uriașă, după ce a revenit pe teren! Ce s-a întâmplat în fața stadionului lui Rangers 9:40 EXCLUSIV„Două milioane de euro este o sumă mică!”. Fost internațional român, neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux
Pe același subiect
Denis Drăguş, în tricoul lui Standard Liege
Fotbal extern • 2 dec., 13:04
George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa: „Belgia este o rampă de lansare pentru foarte mulţi jucători”
Milionarul român de 31 de ani care construiește un castel, detalii cutremurătoare
Diverse • 28 oct., 9:40
Milionarul român de 31 de ani care construiește un castel, detalii cutremurătoare: ”Maică-mea era bolnavă de cancer, țineam totul în mine”
George Ţucudean şi Christian Eriksen
Fotbal • 22 aug., 17:16
George Ţucudean, uluit că Christian Eriksen a revenit pe teren: „Doamne fereşte, i s-a oprit inima! Eu nu mai jucam pentru nimic în lume”
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea