Închide meniul
Foto

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România a dat o adevărată lovitură

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2023, 14:08 / Actualizat: 12 iulie 2023, 16:43

Reclamă
Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România a dat o adevărată lovitură

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România a dat o adevărată lovitură

George Ţucudean, pe proprietatea sa / Antena Sport

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România a dat o adevărată lovitură în afaceri, cu hotelul pe care îl deţine în Arad. George Ţucudean, fostul fotbalist provenit dintr-o familie înstărită, demonstrează că se descurcă excelent şi pe cont propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hotelul deţinut de Ţucudean are 73 de camere şi şapte apartamente, fiind dotat cu Spa şi sala de fitness, dar şi cu o sală de conferinţe de 200 de locuri şi cu o terasă de 60 de locuri.

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România a dat o adevărată lovitură

Directorul general al hotelului se laudă că, la un an de la primul client, au trecut 23.000 de oameni prin camerele sale. „În urmă cu 12 luni când am pornit acest drum cu proprietarii Miriam și George, care mi-au spus că doresc ceva mai mult decât un hotel care să fie doar locuri de cazare. Doreau un complex al ospitalității și al întâlnirilor.

În aceste 12 luni fie prin serviciile pe care le-am adus, fie prin dotările moderne pe care acest hotel le are sau prin experiențele gastronomice ne place să credem că ne-am pus puțin amprenta în inimile oamenilor care ne-au trecut pragul. Acești oaspeți să știți că nu au fost puțini.

Este un motiv de mândrie pentru mine să vă spun că nu mai puțin de 23 de mii de persoane ne-au trecut timp de un an pragul. Pentru mulți dintre ei Aniroc nu a fost doar un loc de cazare sau un loc unde să vină la un eveniment sau o conferință. A fost casa lor când au fost departe de locuință și spun asta pentru că avem o persoană care în ultimul an are cumulat un număr de 147 de nopți”, a spus Raul Duca, directorul general al hotelului, citat de adevărul.ro. 

Reclamă

George Ţucudean, podgorie de peste 60 de hectare

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și