Închide meniul

Milionarul român de 65 de ani care s-a vopsit albastru în cap. Apariţia care a şocat pe toată lumea

Antena Sport Publicat: 19 august 2024, 9:34

Reclamă
Milionarul român de 65 de ani care s-a vopsit albastru în cap. Apariţia care a şocat pe toată lumea

Milionarul român de 65 de ani care s-a vopsit albastru în cap

Milionarul român de 65 de ani care s-a vopsit albastru în cap

Milionarul român de 65 de ani care s-a vopsit albastru în cap şi a apărut la meciul dintre Rapid şi Dinamo (1-1) este chiar fostul şef din Giuleşti, cunoscutul Nicolae Cristescu. Omul de afaceri nu ratează ocazia de a-i vedea la lucru pe feroviari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numai că, de această dată, Cristescu a surprins pe toată lumea cu noul său look: acesta a venit pe Giuleşti vopsit în cap cu culoarea albastră, una pe care a folosit-o şi Raţiu la EURO 2024.

Milionarul român de 65 de ani care s-a vopsit albastru în cap. Apariţia care a şocat pe toată lumea

Cunoscut ca un rapidist înfocat, Cristescu a preluat clubul, în 2013, de la George Copos. Din păcate, clubul a intrat în faliment în 2016. De atunci, milionarul ne-a obişnuit cu prezenţa la meciurile favoriţilor.

„Iubirea pentru Rapid nu poate fi explicată în cuvinte. Rapid înseamnă enorm pentru noi, mai presus de orice. Iubesc Rapid pentru că m-am născut acolo. De la doi ani sunt pe toate stadioanele unde joacă Rapid. Am amintiri fantastice, imposibil de explicat”, declara Cristescu în urmă cu 3 ani pentru prosport.ro.

Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului - gsp.ro
Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului – gsp.ro

Nicolae Cristescu l-a cerut pe Marius Şumudică la Rapid

Nicolae Cristescu l-a cerut pe Marius Şumudică la Rapid, în locul lui Neil Lennon, la finalul lunii iulie, atunci când giuleştenii pierdeau derby-ul cu Petrolul (0-1). Fostul patron al giuleștenilor este convins că aducerea lui „Șumi” reprezintă singura șansă a formației de sub Grant să obțină rezultate, în acest sezon, după startul dezastruos din Liga 1.

Reclamă
Reclamă

„Trebuia de mult să fie pus Marius Șumudică antrenor la Rapid. Trebuia mai ales imediat după Bergodi. Mai aveam șanse să prindem locul 3 în play-off. Cu Șumi era altceva.

În afară că e crescut în spiritul giuleștean, are rezultate ca antrenor, a câștigat campionatul cu Astra în condiții grele de tot. Când patronul era la pușcărie.

Are niște realizări ca antrenor și are spiritul acesta de rapidist. Nu trebuie să spun mai multe, pentru că sunt lucruri cunoscute deja. Le știe toată lumea.

Reclamă

Eu așa văd că Marius Șumudică e singura șansă reală pentru Rapid în viitorul apropiat. Deși, e târziu. S-a pierdut fantastic de mult.

Trebuia de campionatul trecut, măcar din play-off. Ar fi pregătit altfel echipa, poate făcea și alte transferuri. Cunoaște toți jucătorii din țară, e altceva”, a declarat Nicolae Cristescu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Ar trebui să îşi dea demisia Neil Lennon de la Rapid?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

13:54

Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă”

13:35

Preţul biletelor pentru meciurile României cu Kosovo şi Lituania. Anunţul făcut de FRF

13:33

FC Voluntari – Dinamo, în play-off-ul Cupei României! Cu cine joacă U Cluj, Petrolul și FCU Craiova. Rezultatele tragerii

13:16

Gigi Becali a scos un jucător de pe lista UEFA, înainte de LASK Linz – FCSB! Numele pe care nu se va baza patronul campioanei

12:18

Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 4 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 5 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi 6 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice
Citește și