Închide meniul
Foto

Milionarul român de doar 28 de ani ce a fost şocat de aroganţa şi snobismul compatrioţilor, prima reacţie în scandalul momentului

Publicat: 14 iunie 2024, 17:28

Reclamă
Milionarul român de doar 28 de ani ce a fost şocat de aroganţa şi snobismul compatrioţilor, prima reacţie în scandalul momentului

Milionarul român de doar 28 de ani ce a fost şocat de aroganţa şi snobismul compatrioţilor, prima reacţie în scandalul momentului

Caius Covrig / Facebook

Milionarul român de doar 28 de ani, Caius Covrig, a avut o primă reacţie în scandalul momentului. Caius Covrig a comentat faptul că tânărul artist Babasha a fost huiduit la primul concert ţinut de Coldplay în Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Babasha a cântat şi în al doilea concert al Coldplay în Capitală, iar reacţia publicului a fost diferită. Mulţi dintre cei prezenţi l-au aplaudat pe artistul de 22 de ani în a doua seară de concert Coldplay.

Milionarul român de doar 28 de ani ce a fost şocat de aroganţa şi snobismul compatrioţilor, prima reacţie în scandalul momentului

Indiferent de păreri, pro sau contra, sau ce alt artist ar fi trebuit să fie pe scenă în locul lui, nu trebuie să fim ipocriţi şi răi, în niciun caz să aruncăm cu noroi într-un tânăr muncitor, care a avut o oportunitate pe care nimeni nu ar fi refuzat-o. Niciun artist nu merită huiduit, ci încurajat şi susţinut. El a fost invitatul Coldplay şi, măcar din respect şi apreciere faţă de legendara trupă, lucrurile puteau să decurgă total diferit❤️”, a transmis Caius Covrig pe contul său de Instagram.

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. El deţine un hotel de 4 stele în Buşteni şi un club în Braşov. Totodată, plănuieşte să construiască un alt hotel, de 5 stele.

Reclamă
Reclamă 4

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, a declarat Caius Covrig pentru AntenaSport.

„Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Întors în România din Statele Unite, Caius Covrig nu s-a ferit să spună verde în faţă ce l-a surprins la ţara noastră.

Reclamă

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

În anul 2022, Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a anunţat că va merge şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Caius Covrig e optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar e convins că naţionala se va califica din grupă. România va întâlni în grupă Ucraina, Belgia şi Slovacia.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, a declarat Caius Covrig pentru AntenaSport.

 

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și