Închide meniul
Foto

Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru un tânăr imobilizat în scaunul cu rotile: „Nu te plac, dar m-ai câştigat”

Publicat: 22 octombrie 2024, 18:47

Reclamă
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru un tânăr imobilizat în scaunul cu rotile: „Nu te plac, dar m-ai câştigat”

Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru un tânăr imobilizat în scaunul cu rotile

Caius Covrig / AntenaSport

Milionarul român de doar 28 de ani a făcut un gest uriaş pentru un tânăr imobilizat în scaunul cu rotile. Caius Covrig i-a cumpărat tânărului o platformă şi a mărturisit că acesta a ieşit prima oară afară, după 9 ani în care a stat la pat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe contul de TikTok al lui Caius Covrig, comentariile au început să curgă după ce tânărul milionar român a anunţat într-un clip video că platforma pentru Alin a sosit.

Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru un tânăr imobilizat în scaunul cu rotile: „Nu te plac, dar m-ai câştigat”

Astăzi a ajuns platforma pentru Alin şi tot azi, acest tânăr a putut ieşi din nou afară pentru o gură proaspată de aer, după aproape 9 ani în care a fost imobilizat la pat. Nu există fericire mai mare decât să oferi şi să faci bine şi vă sunt recunoscător pe deplin tuturor care s-au alăturat acestei initiaţive. 🙏❤️ Normalitatea unora e visul altora şi iată cum azi cineva şi-a văzut visul transformat în realitate”, a transmis Caius Covrig, într-un clip postat pe contul lui de TikTok.

Felicitări! Eşti un om bun. Dumnezeu te va răsplăti”, „Felicitări! Ce înseamnă un om cu suflet mare! Bravo, Caius!” şi „Nu te plac, dar m-ai câştigat” au fost doar câteva dintre comentariile primite de Caius Covrig pe contul lui de TikTok.

Pe TikTok, Caius Covrig e urmărit de 18.000 de persoane. Tânărul afacerist român are un cont urmărit şi pe Instagram, acolo unde se apropie de 65.000 de followeri.

Reclamă
Reclamă
Milionarul Caius Covrig şi tânărul imobilizat în scaun cu rotile căruia i-a achiziţionat o platformă / captura Caius Covrig TikTok
Milionarul Caius Covrig şi tânărul imobilizat în scaun cu rotile căruia i-a achiziţionat o platformă / captura Caius Covrig TikTok

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă în SUA, dar s-a întors în România şi se concentrează acum pe afaceri

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. Pe lângă hotelul de 4 stele şi cel de 5 stele pe care îl construieşte, Caius Covrig mai deţine un lounge, în Braşov. În afară de afacerile din Horeca, tânărul milionar spunea că are şi o firmă de comerţ exterior în Statele Unite.

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Reclamă

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, spunea Caius Covrig pentru AntenaSport.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a fost şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Prieten cu Radu Drăguşin, Caius Covrig anunţa că va merge şi el la EURO 2024. Caius Covrig era optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar era convins că naţionala se va califica din grupă, lucru care s-a şi întâmplat. România a câştigat grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, de pe primul loc. Tricolorii au părăsit competiţia în optimile de finală, fiind învinşi cu 3-0 de Olanda.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, declara Caius Covrig pentru AntenaSport.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și