Închide meniul
Foto

„Minunată!” Tânăra acuzată că a fost amanta lui Laurenţiu Reghecampf a făcut senzaţie într-un club de fiţe din Bucureşti

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2024, 13:59

Reclamă
„Minunată!” Tânăra acuzată că a fost amanta lui Laurenţiu Reghecampf a făcut senzaţie într-un club de fiţe din Bucureşti

Tânăra acuzată că a fost amanta lui Laurenţiu Reghecampf a făcut senzaţie într-un club de fiţe din Bucureşti

Florentina Raiciu şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Florentina Raiciu, tânăra acuzată că a fost amanta lui Laurenţiu Reghecampf, a făcut senzaţie într-un club de fiţe din Bucureşti. Fosta asistentă TV, care a fost arătată cu degetul în trecut de Anamaria Prodan, a avut o apriţie răvăşitoare în noaptea de Revelion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 34 de ani, Raiciu este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Vedeta a îmbrăcat o rochie transparentă la petrecerea care a marcat intrarea în 2024. Imaginile pe care le-a postat pe reţelele sociale au primit zeci de comentarii.

Florentina Raiciu este tânăra acuzată că a fost amanta lui Laurenţiu Reghecampf

La mulţi ani!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Florentina pe contul de Instagram pe care are peste 80.000 de urmăritori. Reacţiile au venit imediat. „Eşti tot ce e mai frumos„, „La mulţi ani, Divinitate„, „Minunată!„, „Te iubesc„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Raiciu a devenit cunoscută în spaţiul public după ce a prezentat „Vremea” în cadrul emisiunii „Neatza” cu Răzvan şi Dani. Ea a mai fost în trecut o bună perioadă de timp asistentă TV la Antena Stars.

Florentina a pozat de cinci ori în una dintre cele mai cunoscute reviste pentru adulţi.

Reclamă

Da, așa este (n.r. – a pozat de 5 ori în Playboy). Mereu a fost ceva frumos. Pare ciudat, dar nu am avut niciodată trac. Emoții aveam pentru că atunci nu se prelucrau așa mult pozele că acum și nu voiam să rămân cu amintiri ‘neplăcute’.

Primul număr, de exemplu, nu mi-a plăcut și nu cred că-l mai am. Simțeam că e singurul lucru unde nu aș fi dat greș, mă simțeam liberă, în pielea mea, îmi trebuia doar puțină muzică să intru în atmosferă. Am avut noroc de fotografi buni, oamenii care au fost în jurul meu căutau să mă facă să mă simt bine, să nu fiu stânjenită”, mărturisea Florentina Raiciu, citată de fanatik.ro.

Numele Florentinei Raiciu, rostit de Anamaria Prodan în scandalul cu Laurenţiu Reghecampf

Numele Florentinei Raiciu a apărut legat de Laurenţiu Reghecampf după anumite declaraţii ale lui Gigi Becali. Chiar Anamaria Prodan i-a rostit numele Florentinei.

Reclamă 4 / 0/3

Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok. Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat. Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…) E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta.

Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai, că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…”, declara Anamaria Prodan.

Florentina Raiciu nu s-a afişat niciodată alături de Laurenţiu Reghecampf şi nici nu a dorit să comenteze în vreun fel în presă nimic în legătură cu ce s-a spus şi s-a scris. „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc!”, se limita Raiciu să spună pentru redactia.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și