Închide meniul
NEWS ALERT

Mircea Lucescu, declarații tulburătoare după ce a ajuns acasă din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. ”Sufletul și inima mea sunt la Kiev. Sunt alături de cei rămași acolo”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2022, 15:18 / Actualizat: 27 februarie 2022, 17:20

Mircea Lucescu, declarații tulburătoare după ce a ajuns acasă din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. ”Sufletul și inima mea sunt la Kiev. Sunt alături de cei rămași acolo”

Reacția presei internaționale după ce Mircea Lucescu și-a încheiat cariera

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimediaimages

”Soția și membrii familiei mele au văzut imaginile de la TV și m-au rugat de mai multe zile să revin în România. Asta am făcut, după ce am vorbit cu președintele și cu jucătorii. Sunt în contact cu ei, a trebuit să găsesc o modalitate să îi iau de la Kiev. Mai ales pe jucătorii cu familii. Unii dintre ei au mulți copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu a fost nicio televiziune la baza lui Dinamo. Televiziunea ucraineană nu a vrut să distragă populația și nu au existat imagini multe cu războiul. Multe informații au ajuns la mine de la rude din România și de mai mulți prieteni de peste tot din lume, chiar și de la Brescia.

Mircea Lucescu, după invazia Rusiei în Ucraina: ”Pot garanta că vor lupta și că vor rezista mult timp”

Ucrainenii sunt un popor mândru, sunt atașați de pământul lor. Pot garanta că vor lupta și că vor rezista mult timp. Oamenii din Rusia, sunt sigur că sunt împotriva războiului. Am văzut imagini cu demonstrații la Sankt Petersburg și Moscova. Președintele Putin a pornit războiul, nu cetățenii ruși. De-abia aștept să mă întorc la Kiev pentru a-mi duce la capăt contractul cu Dinamo, chiar dacă mi se pare greu de crezut că asta se va întâmpla.

Dar nu îmi spuneți că am venit la o viața normală în România. Este o mare greșeală. Sufletul și inima mea sunt la Kiev. Sunt alături de jucătorii mei și de toți care sunt acolo. Sunt norocos că am ajuns în România, dar sunt alături de oameni rămași în Kiev”, a spus Lucescu, citat de new.sport.ua.

Rusia a invadat Ucraina | Papa Francisc cere ca ”armele să tacă” în Ucraina

Papa Francisc cere duminică, în timpul rugăciunii Angelus, în Piaţa Sfântul Petru, ca ”armele să tacă” în Ucraina, relatează AFP.

Reclamă

”Mă gândesc la bătrâni, la toţi cei care, în acest moment, caută un refugiu, la mamele care fug împreună cu copiii lor. Ei sunt fraţi şi surori, pentru care este urgent să deschidem culoare umanitare şi pe care trebuie să-i primim”, a declarat Suveranul Pontif.

Rusia a invadat Ucraina | Zelenski anunţă că a discutat la telefon cu Lukashenko

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski anunţă duminică, în a patra zi a invaziei ruse a Ucrainei, că a discutat la telefon cu omologul său belarus Aleksandr Lukaşenko, relatează AFP.

”Am discutat cu Aleksandr Lukaşenko”, anunţă şeful statului ucrainean într-o postare pe Facebook, fără să facă alte precizări.

Reclamă 4 / 0/3

Rusia insistă asupra unor negocieri cu Ucraina în Belarus, de unde Moscova şi-a lansat atacul împotriva Kievului, o ţară pe care o foloseşte ca bază în spatele frontului în invazia Ucrainei.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și