Închide meniul
NEWS ALERT

Mircea Lucescu, declarații tulburătoare după ce a ajuns acasă din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. ”Sufletul și inima mea sunt la Kiev. Sunt alături de cei rămași acolo”

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2022, 15:18 / Actualizat: 27 februarie 2022, 17:20

Mircea Lucescu, declarații tulburătoare după ce a ajuns acasă din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. ”Sufletul și inima mea sunt la Kiev. Sunt alături de cei rămași acolo”

Reacția presei internaționale după ce Mircea Lucescu și-a încheiat cariera

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimediaimages

  • Mircea Lucescu a ajuns în România
  • Declarațiile lui Il Luce după plecarea din Ucraina

”Soția și membrii familiei mele au văzut imaginile de la TV și m-au rugat de mai multe zile să revin în România. Asta am făcut, după ce am vorbit cu președintele și cu jucătorii. Sunt în contact cu ei, a trebuit să găsesc o modalitate să îi iau de la Kiev. Mai ales pe jucătorii cu familii. Unii dintre ei au mulți copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu a fost nicio televiziune la baza lui Dinamo. Televiziunea ucraineană nu a vrut să distragă populația și nu au existat imagini multe cu războiul. Multe informații au ajuns la mine de la rude din România și de mai mulți prieteni de peste tot din lume, chiar și de la Brescia.

Mircea Lucescu, după invazia Rusiei în Ucraina: ”Pot garanta că vor lupta și că vor rezista mult timp”

Ucrainenii sunt un popor mândru, sunt atașați de pământul lor. Pot garanta că vor lupta și că vor rezista mult timp. Oamenii din Rusia, sunt sigur că sunt împotriva războiului. Am văzut imagini cu demonstrații la Sankt Petersburg și Moscova. Președintele Putin a pornit războiul, nu cetățenii ruși. De-abia aștept să mă întorc la Kiev pentru a-mi duce la capăt contractul cu Dinamo, chiar dacă mi se pare greu de crezut că asta se va întâmpla.

Reclamă

Dar nu îmi spuneți că am venit la o viața normală în România. Este o mare greșeală. Sufletul și inima mea sunt la Kiev. Sunt alături de jucătorii mei și de toți care sunt acolo. Sunt norocos că am ajuns în România, dar sunt alături de oameni rămași în Kiev”, a spus Lucescu, citat de new.sport.ua.

Rusia a invadat Ucraina | Papa Francisc cere ca ”armele să tacă” în Ucraina

Papa Francisc cere duminică, în timpul rugăciunii Angelus, în Piaţa Sfântul Petru, ca ”armele să tacă” în Ucraina, relatează AFP.

Reclamă

”Mă gândesc la bătrâni, la toţi cei care, în acest moment, caută un refugiu, la mamele care fug împreună cu copiii lor. Ei sunt fraţi şi surori, pentru care este urgent să deschidem culoare umanitare şi pe care trebuie să-i primim”, a declarat Suveranul Pontif.

Rusia a invadat Ucraina | Zelenski anunţă că a discutat la telefon cu Lukashenko

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski anunţă duminică, în a patra zi a invaziei ruse a Ucrainei, că a discutat la telefon cu omologul său belarus Aleksandr Lukaşenko, relatează AFP.

”Am discutat cu Aleksandr Lukaşenko”, anunţă şeful statului ucrainean într-o postare pe Facebook, fără să facă alte precizări.

Reclamă 4 / 0/3

Rusia insistă asupra unor negocieri cu Ucraina în Belarus, de unde Moscova şi-a lansat atacul împotriva Kievului, o ţară pe care o foloseşte ca bază în spatele frontului în invazia Ucrainei.

Citește și:

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles "Il Luce"
Fotbal extern • 14 apr., 22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie
Fotbal extern • 14 apr., 11:22
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat