Închide meniul
Foto

Miss Ucraina, refugiată la Botoșani! ”Nu îmi ma trimiteți numerele voastre de telefon”. Mesajul incredibil al superbei blonde

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2022, 9:51

Miss Ucraina, refugiată la Botoșani! ”Nu îmi ma trimiteți numerele voastre de telefon”. Mesajul incredibil al superbei blonde

Miss Ucraina, refugiată la Botoșani

Facebook

Helen și-a luat copiii și a ajuns în România, unde evident că se află în siguranță. Conform jurnalist Viorel Ilișoi, aceasta ar sta în casa unui alt jurnalist. De acolo, ea a avut un mesaj clar pentru oamenii din toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helen Gydyrym, fostă Miss Ucraina, s-a refugiat în România

”Prietenii din străinătate, sunt bine! Din păcate, am fost nevoită să plec, temporar, din țara mea iubită, alături de copiii mei și nu mă pot întoarce prea curând! Eu, personal, mă voi descurca, nu am nevoie de ajutor din partea nimănui.

De aceea, nu îmi mai trimiteți numerele voastre de telefon sau tot felul de emoticioane! V-a plăcut ce am postat, poze, povești pozitive, zâmbete. Cu cât se va termina mai repede războiul din Ucraina atacată de ruși, cu atât mai repede mă voi întoarce în online. Așa că, ori ne sprijiniți țara luptând pe front, ori trimiteți bani pentru a ne sprijini militarii”, a spus Helen, pe rețelele de socializare.

Miss Ucraina 2015, în tranșee. Minunata Anastasiia Lenna a luat arma în mână și luptă împotriva rușilor

Anastasiia Lenna, fosta Miss Ucraina în 2015, și-a pus uniforma de soldat și luptă împotriva rușilor, în bătălia de lângă Kiev. Astfel, ea a renunțat la pantofii cu toc, pentru bocancii de luptă.

Femeia de 30 de ani luptă cot la cot cu conaționalii ei împotriva invaziei ordonate de Vladimir Putin. Anastasiia nu este o străină a armelor, fiind o pasionată a airsoftului. Totuși, acum, ea are de-a face cu arme adevărate de război.

Reclamă

Prin intermediul contului de Instagram de aproape 100.000 de urmăritori, aceasta a avut niște mesaje dure la adresa rușilor. ”Oricine va trece graniță Ucrainei cu intenția de a invada va fi ucis”, au fost cuvintele fostei Miss Ucraina, care îl consideră pe președintele President Volodymyr Zelensky un adevărat erou.

Anastasiia Lenna a urmat facultatea de marketing și management a Universității Slavistik din Kiev. Astfel, că job-ul ei actual nu avea nicio legătură cu alăturarea cu armata ucraineană.

Volodimir Zelenski, nou mesaj pentru ucraineni

Volodimir Zelenski a afirmat, într-o înregistrare video postată pe Facebook în noaptea de sâmbătă spre duminică, faptul că a avut loc o întâlnire de urgenţă a Consiliului Regional Herson, iar 44 de deputaţi au decis că regiunea Herson face parte din Ucraina şi că „acolo nu este locul niciunei pseudo-republici”.

Reclamă 4 / 0/3

„Ucraina va face faţă testului. Avem nevoie de timp şi de forţă pentru a distruge maşinăria de război care a venit la noi în ţară. Nu voi subestima ameninţarea. Şi nu voi exagera rezultatele. Noi suntem oameni oneşti, nu Ministerul rus al Apărării.

Care minte pe toată lumea, milioane de cetăţeni ai săi şi chiar pe şeful Federaţiei Ruse. Aşa că vă spun sincer: încă trebuie să rezistăm. Încă trebuie să luptăm. În fiecare zi şi în fiecare noapte trebuie să găsim modalităţi în care să-i provocăm daune majore inamicului.

În toare zonele de apărare. În apropiere de Jitomîr şi Kiev, de Cernigău şi Sumî, de Harkov şi Lugansk, de Doneţk şi Mariupol, în sudul ţării şi pe linie diplomatică”, a subliniat preşedintele ucrainean.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și