Închide meniul
Foto

Rusia a invadat Ucraina | Miss Ucraina 2015, în tranșee. Minunata Anastasiia Lenna a luat arma în mână și luptă împotriva rușilor. Strigătul războinic al tinerei

Publicat: 27 februarie 2022, 11:44

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

  • Anastasiia Lenna, fosta Miss Ucraina în 2015, luptă împotriva rușilor
  • Mesajul frumoasei Anastasiia Lenna pentru inamici

Femeia de 30 de ani luptă cot la cot cu conaționalii ei împotriva invaziei ordonate de Vladimir Putin. Anastasiia nu este o străină a armelor, fiind o pasionată a airsoftului. Totuși, acum, ea are de-a face cu arme adevărate de război.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a invadat Ucraina | Miss Ucraina 2015 luptă împotriva Rusiei

Prin intermediul contului de Instagram de aproape 100.000 de urmăritori, aceasta a avut niște mesaje dure la adresa rușilor. ”Oricine va trece graniță Ucrainei cu intenția de a invada va fi ucis”, au fost cuvintele fostei Miss Ucraina, care îl consideră pe președintele President Volodymyr Zelensky un adevărat erou.

Anastasiia Lenna a urmat facultatea de marketing și management a Universității Slavistik din Kiev. Astfel, că job-ul ei actual nu avea nicio legătură cu alăturarea cu armata ucraineană.

Reclamă

Rusia a invadat Ucraina | Vitaliy Sapylo, ofițer de 21 de ani, și-a dat viața pentru Ucraina

O veste tragică i-a lovit pe oamenii din satul Sokilnyky. Vitaliy Sapylo, un comandat de tanc și ofițer de doar 21 de ani, a murit, cu două zile în urmă, în bătălia pentru Kiev.

Vitaliy Sapylo a fost jucător la academia de fotbal din Karpaty și locuia acum lângă Lvov. Lectorul Roman Kobylnyk a fost cel care a făcut anunțul tragic pentru comunitatea din Sokilnyky.

Reclamă

”Eroul nostru, consăteanul nostru, mândria noastră! Suntem alături de părinți și de familie. Și-a dat viața pentru noi. Vitaliy Sapylo, un ofițer, un comandant pe tanc, a murit noaptea trecută, în bătălia de lângă Kiev”, a fost anunțul făcut de Kobylnyk.

Rusia a invadat Ucraina | Reacția lui Joe Biden

Joe Biden a declarat, sâmbătă, că alternativa la sancţiunile contra Rusiei pentru invadarea Ucrainei ar fi un al Treilea Război Mondial.

„Există două opţiuni: Începe al Treilea Război Mondial, adică fizic să intri în război cu Rusia, sau te asiguri că ţara care acţionează împotriva dreptului internaţional ajunge să plătească un preţ pentru ceea ce a făcut”, a spus Biden pentru youtuberul Brian Tyler Cohen.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele rus Vladimir Putin, atacând Ucraina, „obţine exact efectul opus a ceea ce şi-a dorit. Scopul meu de la început a fost să ţin NATO şi UE unite. Pentru că Putin a crezut că poate diviza NATO creând un decalaj util pentru el. Şi asta nu s-a întâmplat”.

Biden a mai prezis că Rusia va plăti un preţ mare atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung pentru invazia Ucrainei, adăugând că războiul aduce Europa şi NATO mai aproape.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024