Închide meniul
Foto

Modelul care a promovat naţionala Germaniei arată extraordinar la aproape 50 de ani: „Încă o lună până la marele 50”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2023, 17:33

Reclamă
Modelul care a promovat naţionala Germaniei arată extraordinar la aproape 50 de ani: „Încă o lună până la marele 50”

Modelul care a promovat naţionala Germaniei arată extraordinar la aproape 50 de ani

Heidi Klum / Profimedia Images

Heidi Klum, modelul care a promovat naţionala Germaniei înainte de Euro 2020, arată extraordinar la aproape 50 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta postează imagini deosebit de îndrăzneţe pe contul ei de Instagram. La 1 iunie Heidi Klum va împlini 50 de ani, o vârstă pe care nu o arată deloc.

Modelul care a promovat naţionala Germaniei arată extraordinar la aproape 50 de ani

Încă o lună până la marele 50”, a postat Heidi Klum la începutul acestei luni.

Vedeta e urmărită de aproape 11 milioane de persoane pe Instagram.

Heidi Klum se află la cel de al treilea mariaj, cu chitaristul trupei Tokio Hotel. Cei doi sunt căsătoriţi din 2019.

Reclamă

Cel mai lung mariaj al lui Heidi Klum a fost cu Seal, care activează şi el în domeniul muzical. Heidi şi cântăreţul au fost căsătoriţi între 2005 şi 2014.

Primul soţ al lui Heidi Klum a fost hairstylistul Ric Pipino, cu care Heidi Klum a fost căsătorită între 1997 şi 2002. Heidi Klum are 4 copii din mariajele pe care le-a avut.

Heidi Klum pozează foarte îndrăzneţ la aproape 50 de ani / Instagram
Heidi Klum pozează foarte îndrăzneţ la aproape 50 de ani / Instagram

Heidi Klum i-a încurajat pe jucătorii naţionalei Germaniei la Euro 2020

Heidi Klum este cetăţeană germană. Ea este cunoscută ca o mare fană a naţionalei Germaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de Euro 2020, vedeta şi-a arătat susţinerea pentru naţionala antrenată atunci de Joachim Low.

Înaintea meciului cu Franţa, pierdut de Germania cu 1-0, Heidi Klum s-a pozat într-un top minuscul, creat dintr-un tricou al naţionalei Germaniei.

În afară de naţionala Germaniei, Heidi Klum susţine puternic şi Bayern Munchen.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au petrecut alături de Naomi Campbell şi Heidi Klum

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au participat la începutul acestui an la o petrecere de 5 stele dată de fostul iubit al lui Naomi Campbell şi Heidi Klum, într-un hotel de lux din Monte Carlo. Astfel, Borcea şi Pelinel s-au distrat pe cinste alături de fostul şef din Formula 1, Flavio Briatore.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au distrat pe muzica lui Al Bano, alături de Flavio Briatore (72 de ani). Nu a fost prima dată când Borcea şi Valentina Pelinel se distrează pe muzica lui Al Bano. Celebrul cântăreţ a cântat şi în România, la o petrecere la care soţii Borcea au participat.

Cei doi soţi au stat la masă cu celebrul milionar şi s-au delectat cu muzica lui Al Bano. Acesta a interpretat superb hitul „Felicita”.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și