Închide meniul
Foto

Moment de vis pentru Laurențiu Reghecampf! Cum a reacționat fiul său, Luca Reghecampf, când și-a văzut tatăl în culmea fericirii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2022, 11:02

Moment de vis pentru Laurențiu Reghecampf! Cum a reacționat fiul său, Luca Reghecampf, când și-a văzut tatăl în culmea fericirii

Luca Reghecampf are o relaţie cu Asiana Peng

Instagram / Laurențiu Reghecampf

Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf, a sărbătorit în mediul online golul victoriei marcat de Ante Roguljic în derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2. Luca a postat un story pe contul de Instagram, în prim-plan cu tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Reghecampf a fost extrem de bucuros după victoria dramatică obținută de tatăl său, Laurențiu Reghecampf, în derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 3-2.

Luca Reghecampf, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2. Ce a postat fiul lui Laurențiu Reghecampf

Fiul lui „Reghe”, din prima căsătorie cu Mariana Pfeiffer, a postat un story pe contul de Instagram în prim-plan cu antrenorul oltenilor.

Luca a urmărit de acasă, la TV, derby-ul din Bănie și a imortalizat bucuria tatălui său, de după golul decisiv înscris de Roguljic în minutul 90+6.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf a adăugat mai multe emoji-uri în formă de inimă la videoclipul respectiv, semn că este extrem de fericit pentru performanța tatălui său. Ulterior, Reghecampf a distribuit postarea băiatului său.

Reclamă

Scene uluitoare în sala de judecată, de faţă cu Luca Reghecampf, Bebeto şi Sarah Dumitrescu

Luca Reghecampf a fost prezent în sala de judecată la procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, de săptămâna trecută. Băiatul de 21 de ani a fost martor la un moment uluitor dintre tatăl său și impresară.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri fabuloase din timpul procesului de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan i-a zis lui Laurenţiu Reghecampf că el încă are sentimente pentru ea. Martori au fost Luca Reghecampf, Bebeto şi Sarah.

Anamaria Prodan a avut chef de glume cu Reghecampf în sala de judecată. Vedeta a dezvăluit cum a glumit pe seama soţului său.

Reclamă 4 / 0/3

Am râs de câteva ori când glumeam cu el de față cu toată lumea și i-am zis: „Ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini!”. El așa este, el ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit.

Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Luca nu a băgat-o în seamă pe Sarah Dumitrescu, la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu a oferit un moment emoţionant la tribunal, când a început să plângă după ce Luca Reghecampf, fiul din prima căsătorie al lui Laurenţiu Reghecampf, a avut un comportament rece faţă de ea, deşi fiica Anamariei Prodan îl considera ca pe un frate.

A văzut o țară întreaga gestul golănesc pe care l-a făcut. A stat 5 minute cu Sarah și Bebeto, căci s-a lovit de ei în camera avocaților, unde eu i-am trimis, căci știam că-l pot vedea acolo.

A țipat la Bebe că nu este la școală și Sarei i-a reproșat că are ceas cu diamante la mână luat de el. Halal! Să treci după aproape un an pe lângă copiii tăi și să nu schițezi nici un gest este cumplit„, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și