Închide meniul

Ilie Dumitrescu, „jos pălăria” în fața lui Laurențiu Reghecampf după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2: „Asta se numește inspirație!”. „Mister”, complet impresionat de decizia lui „Reghe” din prelungiri

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 aprilie 2022, 10:01

Ilie Dumitrescu, „jos pălăria în fața lui Laurențiu Reghecampf după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2: „Asta se numește inspirație!. „Mister, complet impresionat de decizia lui „Reghe din prelungiri

Ilie Dumitrescu, complet impresionat de tactica lui Laurențiu Reghecampf

Hepta

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Laurențiu Reghecampf pentru inpsirația din prelungirile derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2. Antrenorul oltenilor l-a introdus pe Ante Roguljic în minutul 90+1, iar croatul a dat lovitura la ultima fază a meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a fost complet impresionat de decizia lui Laurențiu Reghecampf, din finalul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 3-2. Antrenorul oltenilor l-a aruncat în luptă pe Ante Roguljic în primul minut al prelungirilor, iar croatul s-a dovedit decisiv.

Ilie Dumitrescu, complet impresionat de tactica lui Laurențiu Reghecampf: „Asta se numește inspirație!”

Roguljic a marcat golul victoriei în minutul 90+6 și a declanșat „vulcanul” în Bănie.

La final, Ilie Dumitrescu a comentat pe marginea duelului spectaculos dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj. „Mister” l-a lăudat la scenă deschisă pe Laurențiu Reghecampf pentru inspirația din minutele de final.

„O dinamică de joc foarte bună, un ritm foarte bun. Schimbările au fost… Și Dan Petrescu a mutat bine cu Petrila. Un meci cu foarte multe greșeli individuale la ambele echipe.

Reclamă

Asta se numește inspirație, în ultimele minute de joc să-l introduci pe Roguljic, să rămâi fără mijlocaș central, când adversarul evoluează cu trei fundași centrali. Practic ai doar jucători ofensivi și Roguljic face diferența.”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reacţia lui Reghecampf, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2

La finalul partidei, Laurenţiu Reghecampf a fost extrem de fericit pentru victoria cu CFR Cluj.

E greu, e a doua oară când am câştigat în ultima secundă. Eu cred că am făcut un meci bun. Suntem bucuroşi că am câştigat şi sper să continuăm pe acelaşi drum. Avem un meci greu cu Farul, mergem la Piteşte, ne aşteaptă o săptămână a Paştelui grea.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost uşor, cei de la CFR Cluj au revenit şi au condus cu 2-1. E foarte greu să revii cu CFR Cluj de la 2-1. Toată lumea a intrat bine, ne-am dorit toate cele 3 puncte. Nu le reproșez, dar a fost foarte ușor, la primul gol trebuia să ne comportăm altfel, ca o echipă care închide rezultatul pe final de primă repriză. La golul doi tot o eroare colectivă. 

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dacă reușim să câștigăm următoarele două meciuri, nu va fi ușor, dar dacă reușim, urmează dubla cu cele două echipe din vârful clasamentului și putem spera la locul 2. E mai frumos așa campionatul, noi nu avem absolut nimic în mână, cei de la CFR au multe puncte avans„, a spus Laurenţiu Reghecampf după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și