Închide meniul

Momente cumplite pentru Rică Răducanu, după ce s-a infectat cu coronavirus: "Soţia e mai rău, are nevoie de oxigen"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 16:18 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Momente cumplite pentru Rică Răducanu, după ce s-a infectat cu coronavirus: "Soţia e mai rău, are nevoie de oxigen"

Clipe de groază pentru Rică Răducanu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Rică Răducanu şi soţia sa sunt internaţi la spital după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Legenda Rapidului a dat detalii despre starea de sănătate şi a precizat că soţia sa are nevoie de oxigen. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta-mea e mai rău. Nu ştiu de unde a apărut boala, ea a fost de mai mult timp bolnavă şi mi-am făcut şi eu testul. M-au găsit şi pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri.

Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internaţi. Soţia e mai rău, a avut frisoane, eu n-am probleme, nu tuşesc. Ea are nevoie de oxigen. Abia aştept să facem un şpriţ. Am nişte oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauţi (n.r. – despre cadrele medicale de la spital)“, a spus Rică Răducanu la Pro TV.

Rică Răducanu este o legendă a Rapidului

Răducanu este o legendă a Rapidului, club alături de care a câștigat un titlu (1967) și două Cupe ale României. Fostul mare portar a evoluat timp de 10 sezoane în Giulești.

Răducanu a adunat 61 de selecţii la echipa naţională şi a mai evoluat şi pentru Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

Reclamă

Rică Răducanu susține că a câștigat mai mult din teatru decât din fotbal

Pe lângă fotbal, Răducanu a avut o carieră în teatru și film. Portarul a fost celebru pentru că executa lovituri de la 11 metri, dar și că a fost surprins în offside la un moment dat.

"M-a sunat şi Ilie Năstase azi, că aşa făcea şi el pe teren, aşa e. Nu ştiu dacă s-a luat după mine sau nu. Eu sunt cunoscut peste tot, am fost un amărât şi am ajuns cunoscut peste tot, am faţă comercială!

Am câştigat mai mult din teatru şi film decât din fotbal. La Teatrul Constantin Tănase am stat 10 ani, m-a luat Bibanu (n.r. actorul Dem Rădulescu). Aveam 1.000 de lei pe seară la Tănase, iar de la filmul "Totul despre fotbal" am luat cam cât o maşină la vremea aceea”, spunea Răducanu, în 2020.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și