Închide meniul
Foto

Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac. Sophie s-a prăbușit emoțional: „Îmi e atât de dor de tine!”

Reclamă

Publicat: 23 februarie 2024, 8:58

Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac. Sophie s-a prăbușit emoțional: „Îmi e atât de dor de tine!”

Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac

Ion Țiriac, alături de Sophie Ayad / Hepta

Sunt momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac. Sophie Ayad, jurnalista cu origini egiptene care doi copii cu miliardarul român, este în doliu. Femeia care a împlinit 54 de ani s-a prăbuşit emoţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl lui Sophie Ayad a încetat din viaţă în această lună. Sophie a postat mai multe imagini în care şi-a anunţat urmăritorii de pe reţelele sociale care este tragedia cu care se confruntă.

Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac

Sophie Ayad tocmai a postat, pe Insta Story, o imagine pe care o avea cu tatăl ei. Aceasta a fost însoţită de un mesaj cutremurător.

Îmi lipseşti, tata, îmi e atât de dor de tine!„, a scris cea care a fost timp de 9 ani într-o relaţie cu fostul mare jucător de tenis.

Reclamă

Sophie Ayad a fost în Cairo şi a postat o imagine cu o coroană cu flori: „Odihneşte-te în pace, Tata

Sunt clipe dificile şi pentru doi dintre cei trei copii pe care îi are Ion Ţiriac. Karim Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac aveau o relaţie specială cu bunicul lor.

Sophie este cu 30 de ani mai tânără decât Ion Ţiriac şi locuieşte în Miami. Se ocupă de afacerea deschisă în 2023, un magazinul de lux în care vinde haine ale celor mai cunoscuţi designeri.

Reclamă 4 / 0/3

Sophie Ayad a rămas în relaţii bune cu Ion Ţiriac, cel cu care a fost într-o relaţie între 1992 şi 2001. S-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Nu au ajuns la altar.

Imagine rară cu unica fiică a lui Ion Ţiriac când era mică

Fiica lui Ion Ţiriac a postat, pe reţele de socializare, o imagine emoţionantă în ziua în care mama sa a împlinit 54 de ani.

La mulţi ani, mama”, a scris Ioana Ţiriac pe imaginea în care ea apare alături de Sophie Ayad, cea care este mai tânără cu 30 de ani decât miliardarul român.

Ioana Ţiriac a terminat liceul în București şi a absolvit Facultatea de Economie din Miami. A decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte în apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei.

Ioana este feblețea mamei ei, cea care este marea iubire a lui Ion Țiriac. Sophie Ayad a avut un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Până la lună şi stele şi înapoi. Cea mai frumoasă fată din lume, pe dinăuntru şi pe dinafară”, a fost mesajul scris de Sophie Ayad.

Ion Ţiriac are 84 de ani şi are o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și