Închide meniul
Foto

Imagine rară cu unica fiică a lui Ion Ţiriac când era mică. Mama sa e cu 30 de ani mai tânără decât miliardarul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2024, 16:49

Reclamă
Imagine rară cu unica fiică a lui Ion Ţiriac când era mică. Mama sa e cu 30 de ani mai tânără decât miliardarul român

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac/ Colaj Instagram/Profimediaimages

Imagine rară cu unica fiică a lui Ion Ţiriac când era mică. Ioana Ţiriac a postat o imagine emoţionantă din copilărie, în care apare alături de superba sa mamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana este fiica lui Ion Ţiriac pe care miliardarul român o are cu Sophie Ayad, marea sa iubire. Fiica lui Ion Ţiriac a postat, pe reţele de socializare, o imagine emoţionantă în ziua în care mama sa împlineşte 54 de ani. (VEZI IMAGINI RARE CU CELE MAI IMPORTANTE FEMEI DIN VIAŢA LUI ION ŢIRIAC)

Imagine rară cu unica fiică a lui Ion Ţiriac când era mică

„La mulţi ani, mama”, a scris Ioana Ţiriac pe imaginea în care ea apare alături de Sophie Ayad, cea care este mai tânără cu 30 de ani decât miliardarul român.

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca Ion Țiriac

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca tatăl ei celebru, Ion Țiriac. Fiica fostului mare jucător de tenis, care a împlinit 25 de ani în luna iulie, este încântată de colecția spectaculoasă deținută de cel care a fost, o lună perioadă de timp, cel mai bogat român.

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Reclamă

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Ioana Natalia Țiriac a absolvit, în acest an, Universitatea din Miami. Când s-a întors în țară s-a dus direct la galeria auto deținută de familia sa, care include 250 de mașini și motociclete.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac și are peste 25.000 de urmăritori pe rețelele sociale. A studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac.

Ca și tatăl ei, Ioana Natalia este fascinată de mașinile scumpe și de viteză. Prin urmare, în luna mai nu a putut sta departe de Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Românca a fost prezentă încă de la sesiunea de calificări.

Ioana Țiriac a postat imagini, pe contul ei de Instagram, dintr-o zonă selectă, acolo unde biletele sunt extrem de „piperate”. A stat aproape de pistă și a urmărit cum Charles Leclerc a făcut show și și-a asigurat plecare din pole-position. A fost prezentă și o zi mai târziu, la marea cursă, și a făcut mai multe poze din zona VIP.

Și Ion Țiriac este un fan împătimit al Formulei 1 și chiar și-a dorit să construiască un circuit în România. S-ar fi întâlnit cu Bernie Ecclestone, fostul șef al „Marelui Circ” și a căutat soluții pentru a-și vedea visul împlinit. Cheltuielile s-ar fi ridicat la aproape un miliard de euro, astfel că proiectul este momentan lăsat în stand-by.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și