Închide meniul

Momente de groază în Statele Unite! Un şofer a intrat intenţionat într-un grup ce ciclişti. „A accelerat când se apropia de noi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2021, 15:29

Momente de groază în Statele Unite! Un şofer a intrat intenţionat într-un grup ce ciclişti. „A accelerat când se apropia de noi

Profimediaimages

Momente de groază în Statele Unite

Totul s-a întâmplat în zona Show Low. Sportivii erau implicaţi într-o competiţie de ciclism şi, din păcate, un moment tragic a avut loc atunci când şoferul a intrat voit în ciclişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente de groază în Statele Unite. Un şofer a intrat voit într-un grup de ciclişti

Din păcate, 6 dintre ei au ajuns pe patul de spital, iar patru se află în situaţie critică. Medicii nu privesc cu optimism atunci când sunt întrebaţi de şansele acestora de supravieţuire.

Numele bărbatului nu a fost făcut public încă. Un lucru e sigur: poliţiştii l-au urmărit după ce a fugit de la locul accidentului, iar un agent l-a împuşcat. De asemenea, starul lui este una gravă.

Tony Quinones a oferit o declaraţie după ce a trecut peste şocul accidentului: „Nu ştim cine este acest bărbat şi nici de ce a făcut un asemenea gest. A intrat în noi şi chiar a accelerat”, a spus acesta, pentru New York Times.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și