Momente de groază în Statele Unite! Un şofer a intrat intenţionat într-un grup ce ciclişti. „A accelerat când se apropia de noi”

De Antena Sport
Publicat: 22.06.2021, 15:29
Actualizat: 22.06.2021, 15:32

Momente de groază în Statele Unite. În Arizona, un şofer de 35 de ani a intrat într-un grup ce ciclişti care erau implicaţi într-o cursă. Oamenii legii nu au stat pe gânduri şi l-au împuşcat când a vrut să fugă de la locul accidentului.

Momente de groază în Statele Unite

Profimediaimages

Totul s-a întâmplat în zona Show Low. Sportivii erau implicaţi într-o competiţie de ciclism şi, din păcate, un moment tragic a avut loc atunci când şoferul a intrat voit în ciclişti.

Momente de groază în Statele Unite. Un şofer a intrat voit într-un grup de ciclişti

Din păcate, 6 dintre ei au ajuns pe patul de spital, iar patru se află în situaţie critică. Medicii nu privesc cu optimism atunci când sunt întrebaţi de şansele acestora de supravieţuire.

Numele bărbatului nu a fost făcut public încă. Un lucru e sigur: poliţiştii l-au urmărit după ce a fugit de la locul accidentului, iar un agent l-a împuşcat. De asemenea, starul lui este una gravă.

Tony Quinones a oferit o declaraţie după ce a trecut peste şocul accidentului: „Nu ştim cine este acest bărbat şi nici de ce a făcut un asemenea gest. A intrat în noi şi chiar a accelerat”, a spus acesta, pentru New York Times.

AS. RO LIVE

Radiş şi Bodnar, fetele de aur ale României, la AS.ro LIVE

Antena 1
Dormea liniștit când a simțit că ceva se mișcă lângă el, în pat. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era acolo
Ultimele știri
14:56 Privește bine! Vezi o fată într-o trupă de băieți? Vezi bine! ”Sunt competitivă până la moarte!” 14:50 Helmut Duckadam a tranșat războiul dintre FCSB și CSA: „Steaua n-a retrogradat și nici n-a promovat! A jucat doar în Liga 1!” 14:48 Emma Răducanu: „România, te iubesc!” Reacţia genială a celor de la WTA 14:04 „Rednic e om, nu e Dumnezeu!” O legendă dinamovistă deplânge situația „câinilor”: „E greu să ieși din zona asta!” 13:46 Oficial: Încă un club din Liga 1 a cerut intrarea în insolvenţă! Aproape de prăpastie 13:28 FCSB poate da lovitura pe piaţa transferurilor, dacă preţul e corect. „Eu nu mă pot împotrivi” 13:24 Valeriu Iftime și-a pierdut răbdarea cu Gigi Becali! „Nu e nimic clar!” Patronul lui FC Botoșani vrea cu orice preț banii din transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray 13:18 Justiţia spaniolă a făcut anunţul! Ce se întâmplă cu Lucas Hernandez. Starul risca o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu executare 13:17 VideoMarcel Cerdan, iubitul lui Edith Piaf, campionul mondial de la ”mijlocie”, decedat la 33 de ani 12:56 „Arbitrilor le e teamă de Hagi!” Unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 1 iese la atac: „Eu nu sunt tratat ca Petrescu sau Iordănescu!”
Top citite
Derapaj incredibil în direct: „Camavinga este mai negru decât costumul!” Prezentatoarea TV a fost dată afară
1
Foto Derapaj incredibil în direct: „Camavinga este mai negru decât costumul!” Prezentatoarea TV a fost dată afară
Close