Închide meniul
Foto

Momente dramatice pentru Diana Gureşoaie: „Medicii au rămas mască! Părinţii au fost în stare de şoc!”

Publicat: 6 august 2022, 23:06

Momente dramatice pentru Diana Gureşoaie: „Medicii au rămas mască! Părinţii au fost în stare de şoc!”

Momente dramatice pentru Diana Gureşoaie

Instagram Diana Gureşoaie

  • Diana Gureşoaie a ajuns la spital
  • Ce mesaj a transmis de pe patul de spital

Diana Gureşoaie, fost iubită a lui Cristi Tănase, a suferit un accident casnic şi a fost nevoită să sune la ambulanţă. Gureşoaie a apărut în lumina reflectoarelor după ce a avut o relaţie cu fostul jucător de la FCSB, Cristi Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supranumită şi „Strâmba lui Dodel”, Diana Gureşoaie a avut parte de un accident casnic. De pe patul de spital, Diana Gureşoaie a ţinut să îşi liniştească prietenii şi părinţii, după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia ar putea să îi fie amputat un picior.

Părinții mei au fost în stare de șoc. Am suferit o plagă adâncă, după ce geamul de la ușă s-a spart, iar un ciob mi-a intrat în mușchi. De aici, până la amputarea piciorului… e cale lungă! Nu a fost secționat niciun nerv, nu e nicio complicație…

Reclamă

Sunt bine! Imediat după accidentul casnic, am avut prezența de spirit să improvizez un garou, ca să opresc hemoragia. Când au văzut că mi-am făcut singură garou, medicii de la ambulanță au rămas mască. Pentru că au văzut că sângerasem abundent, au vrut să verifice dacă sunt conștientă. M-au întrebat dacă am stări de leșin, dacă văd câte degete îmi arată… Întrebări de rutină, pentru a-mi verifica starea. (…) Am fost tot timpul conștientă. Chiar și în timpul operației, medicii au discutat cu mine”, a dezvăluit Diana Gureșoaie pentru spynews.ro.

Gureşoaie, implicată într-un sscandal monstru cu Cristi Tănase

De multe ori, Gigi Becali a dat vina pe iubitele jucătorilor în momentul în care aceştia nu mai erau în formă. Cele mai cunoscute exemple sunt Mihai Costea, care a avut o relaţie controversată cu Daniela Crudu, şi Cristi Tănase, care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

Reclamă

Cristi Tănase şi Diana Gureşoaie au fost implicaţi şi într-un scandal de proporţii, în trecut, într-un club din Olteniţa. Chiar femeia poreclită „Strâmba lui Dodel” a dezvăluit cum fostul jucător de la FCSB i-a dat un pumn unui bărbat.

A apărut fostul meu prieten pe acolo și Cristi, nu știu cum l-a recunoscut. Iese Cristi și bum, mare pumn. A căzut ăla direct. A leșinat direct. Eu am conștientizat ce o să se întâmple, fiind în Oltenița, el fiind de etine romă. Ei se cam adună când se întâmplă situații de genul ăsta, se strâng foarte rapid.

I-am și spus lui Cristi atunci: Ce faci mă? Ești idiot? I-am și aruncat cheia de la mașină în zăpadă, deci am rămas blocați acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp veneau neamurile lui cu… tot felul de ustensile… topoare. Nu știu cum au făcut ei, el și cu fratele meu, că au ieșit de acolo neșifonați. Prietenii mei și-au luat-o cel mai rău. Eu m-am ales cu două extensii rupte și eram puțin tăiată pe picior pentru că voiam să-l salvez pe fratele meu dintr-o situație și m-am aruncat pe un băiat, m-am tăiat în ceva„, a povestit Diana Gureşoaie la emisiunea Fiţă cu Adiţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami Vezi toate știrile
Pe același subiect
Imagini copleşitoare cu soţia lui Cristi Tănase
Diverse • 19 mart., 17:26
FOTO
„Iubirea mea!” Imagini copleşitoare cu soţia lui Cristi Tănase, după ce a născut o fetiţă. „Dodel” este în extaz
Cât de frumoasă şi cu ce se ocupă soţia lui Cristi Tănase
Extra • 12 mart., 12:37
FOTO
Cristi Tănase a devenit tată, la o lună după ce a fost găsit în faţa uşii, fără doi dinţi şi cu pete de sânge lângă el
Alexandru Chipciu, reacţie fabuloasă după imaginile cu Cristi Tănase
Extra • 24 feb., 15:30
„De câte ori n-am fost și eu beat…” Alexandru Chipciu, reacţie fabuloasă după imaginile cu Cristi Tănase: „Te tulbură!”
Ce mesaj a primit Cristi Tănase, de ziua lui, de la soţia care l-a ţinut în faţa uşii
Extra • 18 feb., 19:21
FOTO
Ce mesaj a primit Cristi Tănase, de ziua lui, de la soţia care l-a ţinut în faţa uşii. A trecut peste scandalul drogurilor
Ce a făcut Cristi Tănase cu doar câteva ore înainte de a fi filmat în faţa uşii de la casă, băut şi cu un dinte lipsă!
Extra • 15 feb., 19:52
Ce a făcut Cristi Tănase cu doar câteva ore înainte de a fi filmat în faţa uşii de la casă, băut şi cu un dinte lipsă!