Închide meniul

Momente dramatice. Un roller coaster s-a defectat în punctul maxim, iar oamenii au coborât la pas. "Nu îmi vine să cred"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 11:01

Momente dramatice. Un roller coaster s-a defectat în punctul maxim, iar oamenii au coborât la pas. "Nu îmi vine să cred"

Profimediaimages

Probleme în parcul de distracţii din Blackpool

Cei care erau în "The Big One" au fost nevoiţi să coboare, la pas, de la aproximativ 65 de metri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scene uluitoare după ce s-a stricat un carusel din Blackpool

Ajutate de staff-ul parcului de distracţii, persoanele care erau în prinse în roller coaster au trecut printr-o experienţă pe care cu siguranţă nu o vor uita prea curând. Câţiva curajoşi au făcut şi poze din timp ce încercau să ajungă cu picioarele pe pământ. Imaginile au devenit virale, iar angajaţii au fost felicitaţi.

"Nu îmi vine să cred. S-a oprit chiar în vârf, iar personalul caruselului a adus fiecare persoană, pe jos, în siguranţă", reacţionat o persoană care a asistat la ceea ce s-a întâmplat, transmite The Sun.

"Cred că aş fi fost într-adevăr speriat să merg de-a lungul pistei goale, de câteva ori. Din fericire, totul a funcţionat ok", a apreciat un alt internaut.

Reclamă

"Fratele meu din Blackpool tocmai mi-a trimis un clip cu persoane blocate în Big One, care au trebuit să meargă pe jos. Dacă aş fi fost în acea situaţie, m-aş fi lipit de scaun şi ar fi fost nevoie de o macara ca să mă scoată de acolo", a spus o altă persoană. 

Robbie Williams a fost aproape să cumpere 

Reclamă 4 / 0/3

Caruselul din Blackpool a fost deschis în 1994, moment în care era cel mai înalt din lume. Mai multe vedete şi-au manifestat interesul să îl cumpere.

Chiar Robbie Williams a dezvăluit că a luat legătura cu proprietarul pentru a cumpăra roller coaster-ul, anunţă Manchestereveningnews. În cele din urmă, negocierile s-au încheiat fără succes.

Cântăreţul englez a avut tentative de a investi şi în sport. Fan înfocat al lui Port Vale, Robbie a făcut tot ce a putut pentru a-şi ajuta clubul de suflet. "Fotbalul este una dintre singurele constante din viața mea. E mai mult decât o pasiune, îl ador", a declarat starul.

Recomandări

    Cine va golgheterul Ligii 1?

    Vezi rezultatele

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
    apr.
    23:55
    VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
    22
    apr.
    23:55
    VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
    22
    apr.
    23:54
    FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
    22
    apr.
    23:41
    AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
    22
    apr.
    23:27
    EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
    Vezi toate știrile
    Citește și