Închide meniul

Momente grele pentru Elena Krawzov. A pozat în revistele pentru adulţi şi are probleme în familie. Reacţia vehementă a tatălui ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 12:14 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Momente grele pentru Elena Krawzov. A pozat în revistele pentru adulţi şi are probleme în familie. Reacţia vehementă a tatălui ei

Instagram Elena Krawzow

Elena Krawzow va participa la Jocurile Paralimpice de la Tokyo

Hotărârea pe care a luat-o i-a adus o notorietate incredibilă, dar a venit la pachet şi cu probleme în cadrul familiei. Tatăl ei a refuzat să-i mai vorbească din momentul în care a aflat în ce ipostaze a fost fotografiată. Şi fratele ei a luat o decizie similară, dar supărarea i-a trecut după mai multe luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Krawzow nu a mai vorbit cu tatăl ei după ce a pozat în Playboy

Elena a dezvăluit că, în această perioadă, singurul "aliat" pe care l-a avut a fost chiar mama ei. Aceasta a susţinut-o după o discuţie pe care au avut-o. 

"La început a rămas fără cuvinte. Apoi, când şi-a dat seama cât de important este acest moment pentru mine, a spus: 'sunt alături de tine!'. I-am explicat că am şansa de a fi prima sportivă paralimpică aleasă să fie pe coperta Playboy. Este un mesaj pentru celelalte femei care nu sunt perfecte şi care nu au încredere în ele. Ea a înţeles asta şi a fost mândră de mine", a dezvăluit Elena Krawzow, conform nau.ch.

Sportiva de 27 de ani a anunţat, în ultima postare de pe contul ei de Instagram, că a început pregătirile pentru Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Krawzow (@elena_krawzow)

"Am programate mai multe cantonamente. De exemplu, mă voi pregăti 11 săptămâni într-o bază de antrenament la mare altitude şi alte 12 săptămâni într-un cantonament la soare. 

Îmi place viaţa mea, să concurez din postura de atletă, cu toate că uneori nu este deloc uşor. Totul merită, fără doar şi poate! Jocurile olimpice pot avea loc în luna august şi vom putea să ne întrecem în cea mai importantă competiţie sportivă din lume", a transmis Elena.

Reclamă 4 / 0/3

Elena Krawzow a câştigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice din 2012, de la Londra. A cucerit de două ori medalia de aur la Campionatele Mondiale (2013, 2019).

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și