Închide meniul

Momente tensionate între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Au sunat amândoi la 112. De la ce a pornit scandalul

Reclamă

Publicat: 18 iunie 2021, 11:37

Momente tensionate între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Au sunat amândoi la 112. De la ce a pornit scandalul

Hepta

Momente tensionate între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Momente tensionate între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Un scandal ar fi avut loc între cei doi, în urmă cu o săptămână, la locuinţa lor din Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente tensionate între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Amândoi au sunat atunci, pe rând, la 112, scrie cancan.ro. Primul care a apelat serviciul de urgenţă ar fi fost Laurenţiu Reghecampf. Acesta anunţat că soţia sa este extrem de agitată şi că vrea să plece cu maşină. Ea ar fi ameninţat că vrea să-şi facă rău.

Anamaria Prodan a sunat şi ea la 112 la scurt timp. Ar fi cerut ajutor, pentru că este sechestrată în vila din Snagov.

Un echipa de Poliţie şi o ambulanţă au sosit la faţa locului. Sursa citată menţionează că Anamaria Prodan era agitată şi incoerentă. Într-un final, niciuna dintre părţi nu a depus plângere. Episodul ar fi pornit de la o criză de gelozie a Anamariei Prodan.

Laurenţiu Reghecampf a confirmat că va divorţa de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor divorța după 13 ani. Ştirea a apărut în exclusivitate, ieri, la Antena Stars. Cei doi au luat această decizie la doar două săptămâni după ce şi-au reînnoit jurămintele.

Reclamă

Conform Antena Stars, impresara este cea care ar fi luat această decizie. Celebrul cuplu s-a căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas. Vedeta a mai fost căsătorită, între 1998 şi 2007, cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Cu el are două fete, Rebecca şi Sarah.

În acest context, Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie radicală. Acesta s-a mutat din vila de lux de la Snagov şi locuieşte într-un apartament din Bucureşti, scrie Fanatik. ro.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, prima reacţie după ce s-a scris despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Aseară, Anamaria Prodan a revenit cu o altă variantă şi a susţinut că Reghecampf a glumit.

„Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Recomandări
  • Probleme în familia Reghecampf
  • Antrenorul a confirmat divorţul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și