Închide meniul

Momentul în care Gigi Becali şi Gică Hagi au vrut să se bată din cauza unei femei: "A intrat peste ei în cameră! Era negru de supărare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 15:55

Momentul în care Gigi Becali şi Gică Hagi au vrut să se bată din cauza unei femei: "A intrat peste ei în cameră! Era negru de supărare"

MMA / Niros Foto via Hepta

Gigi Becali, alături de Gică Hagi

Un moment de cumpănă al prieteniei dintre cei doi a fost în 2007, când Gică Hagi a plecat de la Steaua din cauza patronului Gigi Becali. Între timp, se pare că relaţia dintre cei doi a revenit la normal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A mai fost, însă, un episod care a zdruncinat din temelii prietenia dintre cei doi şi care nu este pre acunoscut. Dezvăluirea a fost făcută de Hristu Mihale, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gică Hagi.

Acesta a povestit într-un interviu acordat Libertatea, cu mulţi ani înainte, că Gigi Becali i-ar fi făcut avansuri unei femei de care Gică Hagi era îndrăgostit. Mai mult, "Regele" şi Gigi Becali ar fi fost chiar la un pas de bătaie.

Într-un local cochet de pe Calea Mosilor, intitulat de noi „La Ileana”, se adunau pe vremuri toate stewardesele de la Tarom, aşa că mai treceam şi eu şi Gică pe acolo. Ca mai toţi fotbaliştii, eram clienţi fideli, deşi Gică se îndrăgostise deja lulea de o dansatoare a Teatrului Fantasio, Judith Peznes pe numele ei. Cum pe acolo venea şi Gigi, care evoluase enorm ca tupeu, n-a trecut mult şi „Ţânţarul” a început să-i facă avansuri lui Judith, deşi ştia că-i prietena lui Hagi.

Hristu Mihale: "Gata aproape că-i picase în plasă"

Cum Gigi cunoştea ce-i viaţa, fata aproape că-i picase în plasă. Noroc că, într-o zi, vine Gică neanunţat la Ileana, matroana sau ”mama stewardeselor”, şi află de la ea că Gigi e într-o cameră cu Judith. Normal, Gică, negru de supărare, a intrat peste ei în cameră, împreună cu mine, dar acolo nu era nimic compromiţător, că Judith stătea pe canapea, iar Gigi la masă.

Reclamă

Gică a sărit la bătaie, Gigi la fel, dar i-am despărtit şi s-a lăsat doar cu reproşuri şi înjurături. Ulterior, deşi Gica o iubea la nebunie pe Judith, relaţia s-a sfârsit la intervenţia părintilor lui Hagi, care nu o agreau!”, a fost dezvăluirea lui Hristu Mahale pentru Libertatea

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și