Închide meniul

Momentul în care Leonard Doroftei a fost umilit în România! Ce a putut să pățească

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2023, 9:56 / Actualizat: 7 februarie 2024, 19:18

Momentul în care Leonard Doroftei a fost umilit în România! Ce a putut să pățească. Leonard Doroftei a plecat din România cu trei ani în urmă, după ce s-a simțit umilit în propria țară. Fostul mare campion a fost nevoit să își închidă afacerea din Ploiești. Acum, totul îi merge bine în Canada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei lucrează la un club de box, în timp ce soția lui, Monica, este angajată la un aeroport. ”Moșul” a plecat din țară după ce a fost numit ”cerșetor” pentru că lupta pentru propria afacere, pubul din Ploiești.

Momentul în care Leonard Doroftei a fost umilit în România

„Vorbesc degeaba. Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor. Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor … Atunci am simţit că e gata!

Un articol cu titlul dureros. Când luptam pentru ce era al meu! Atunci am spus gata, nu mă mai lupt. Plec! În condiţiile în care atunci cand am venit acasă obţinusem cetăţenia canadiană. Am lăsat Canada şi am venit acasă. Nu mă poate acuza cineva că aş fi trădător. Mi-a fost greu şi trebuia să fac o schimbare, obligaţia de a face pentru familia mea.

Eram obligat să investesc în acea locaţie. Am semnat un contract făcut să mă pună în genunchi. Nu am avut inspiraţia să consult un avocat, să mă gândesc de ce îmi dau oameni aceia un spaţiu mie”, spunea Doroftei, în trecut.

Reclamă

Fiul lui Leonard Doroftei a dat o lovitură de proporţii

Pe de altă parte, Doroftei are acum motive de bucurie. La numai 25 de ani, fiul său, Adrian, este milionar, după o carieră de antreprenor în domeniul imobiliar. Adrian Doroftei a lucrat, iniţial, în cadrul unei companii aeriană, însă a decis să meargă pe cont propriu. Acesta a intrat în domeniul afacerilor imobiliare şi îi merge de minune.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept.

Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă”, povestea Adrian.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și