Închide meniul
Foto

Monica Anghel a trecut prin momente de coşmar. Dezvăluirile emoţionante ale vedetei: „Vreau să îi mulţumesc mai ales lui Gigi Becali!”

Publicat: 2 octombrie 2021, 21:00

Monica Anghel, mulţumiri pentru Gigi Becali

Monica Anghel, ajutată de Gigi Becali

Colaj Instagram / Hepta

  • Monica Anghel, ajutată de Gigi Becali
  • Gestul superb făcut de patronul lui FCSB

Monica Anghel a fost ajutată chiar de Gigi Becali şi a ţinut să îi mulţumească patronului de la FCSB. Omul de afaceri i-a trimis medicamente de la clinica pe care o deţine în Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monica Anghel: „Gigi Becali mi-a trimis medicamente care se găsesc destul de greu”

Cântăreaţa nu şi-a dorit să se interneze în spital şi stă în izolare alături de fiul ei. Din fericire, acesta nu s-a infectat cu coronavirus.

Lucrurile sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână dificilă. De fapt, primele zile au fost chiar dificile, cu febră, amețeli, dar nu am avut complicații. Am avut o variantă ușoară a acestui virus. Aș vrea să le mulțumesc doctorilor și mai ales lui Gigi Becali care mi-a trimis niște medicamente care se găsesc destul de greu. Cum a aflat că sufăr de acest virus, mi-a trimis imediat medicamentele.

Reclamă

Sunt bine! Mai am de stat în casă încă o săptămână. Pe data de 21 mi-am făcut testul rapid și mi-a ieșit imediat pozitiv și ca să pot să fiu și în baza de date mi-am mai făcut unul a doua zi dimineață și am trimis imediat medicului. Băiatul a ieșit negativ, e bine”, a declarat Monica Anghel, potrivit antenastars.ro.

Gigi Becali a ajutat cu medicamente sute de persoane

Gigi Becali s-a remarcat mai mult în afara fotbalului după declanşarea pandemiei de Covid-19. Patronul lui FCSB are o clinică în Bucureşti şi a ajutat mai multe persoane cu medicamente. Printre acestea verii săi Giovanni şi Victor Becali, Anamaria Prodan, dar şi membri ai familiei lui Marius Şumudică.

Reclamă

Dumitru Dragomir a recunoscut că şi el a beneficiat de ajutorul lui Gigi Becali. „Mâna dreaptă” a omului de afaceri, Ionuţ Luţu, a venit cu tratamentul acasă la fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal.

I-am spus să îmi dea nişte medicamente şi mi l-a trimis pe Luţu, noaptea, la ora 2, cu medicamentele. Eu şi nevasta mea nu am avut nimic, dar copiii toţi au fost… Da, de la COVID-19. Şi Becali ne-a dat. Bine, Becali a dat la peste 500 de oameni gratis medicamente şi i-a făcut bine. Numai eu ştiu vreo 10-12, pe care Becali i-a făcut bine gratis cu medicamentele lui ruseşti„, a declarat Dumitru Dragomir la începutul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”