Închide meniul

Monica Anghel trăieşte clipe de coşmar. Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi i-a sărit în ajutor. Ce s-a întâmplat

Reclamă

Publicat: 27 septembrie 2021, 16:41

Monica Anghel trăieşte clipe de coşmar. Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi i-a sărit în ajutor. Ce s-a întâmplat

Monica Anghel, ajutată de Gigi Becali

Colaj Instagram / Hepta

Patronul lui FCSB i-a trimis medicamente de la clinica pe care o deţine în Bucureşti. Monica Anghel nu şi-a dorit să se interneze în spital, dar acuză ameţeli şi stă în izolare alături de fiul ei. Din fericire, acesta nu s-a infectat cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, gest superb pentru Monica Anghel

Sunt mai bine, dar încă mă lupt cu o amețeală care nu-mi dă pace. Nu am fost internată, sunt acasă. Este pentru prima dată când sunt infectată. Am avut ambele doze de vaccin.

Am luat legătura cu toată lumea după ce am fost testată pozitiv. Ei toți au ieșit negativi. Am avut un concert unde am stat în frig și ploaie, dar am crezut că am răcit. Mi-am făcut testul simplu, ulterior am luat legătura cu medicul, mai apoi am primit medicamente și de la domnul Gigi Becali.

Copilul e negativ, dar trebuie să stea închis în casă cu mine pentru că este contact direct. Am vrut să învăț pentru că am foarte mult de învățat, dar nu pot din cauza amețelilor pe care le am pentru că nu pot să mă concentrez„, a povestit Monica Anghel, anunţă playtech.ro.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Monica Anghel (@monikanghel)

Şi Dumitru Dragomir a fost ajutat de Gigi Becali

În luna februarie, Dumitru Dragomir s-a aflat în carantină după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că Gigi Becali a fost printre primii care i-au sărit în ajutor.

Am fost depistat pozitiv eu, soția nu! Dar nu am niciun simptom, absolut nimic. Stau închis de 10 zile, rup televizorul, citesc, știu tot din toată lumea.

Reclamă 4 / 0/3

M-a ajutat Gigi cu niște medicamente. Doar că o iau razna că nu ies din casă, doar puțin în curte. Mă verifică polițiștii, îmi spun să ies la geam. Vin de 2-3 ori pe zi. Am cumpărat teste, îmi fac zilnic, dar nu am nici măcar un simptom”, a spus atunci Dumitru Dragomir.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și