Închide meniul
Foto

Motivele din spatele divorţului prin care a trecut Ion Ţiriac. Soţia l-ar fi înşelat cu doi bărbaţi: „S-au cuplat la mine în casă. Era un Don Juan”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2022, 12:13

Motivele din spatele divorţului prin care a trecut Ion Ţiriac. Soţia l-ar fi înşelat cu doi bărbaţi: „S-au cuplat la mine în casă. Era un Don Juan”

Motivele din spatele divorţului prin care a trecut Ion Ţiriac. Soţia l-ar fi înşelat cu doi bărbaţi

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată / Hepta

S-au aflat care ar fi fost motivele din spatele divorţului lui Ion Ţiriac. Miliardarul român a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, dar căsnicia lor s-a încheiat brusc, după ce au apărut zvonuri că fosta handbalistă l-ar fi înşelat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 1963, Ţiriac a ajuns la altar cu Erika, dar povestea lor de dragoste a durat numai doi ani. Vestea despărţirii i-a luat prin surprindere pe fanii fostului mare jucător de tenis, cel care nu s-a mai căsătorit de atunci.

Motivele din spatele divorţului prin care a trecut Ion Ţiriac

Erika Braedt avea 19 ani când s-a căsătorit cu Ţiriac. Fosta sportivă a anunţat, în cadrul unui interviu, că despărţirea s-a produs din cauza faptului că erau foarte tineri.

Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, a spus Erika.

Totuşi, Jean Maurer a pus divorţul pe seama infidelităţii. Potrivit fiului fostului prim-ministru al României, Ion Gheorghe Maurer, Erika Braedt s-ar fi cuplat chiar la el în casă cu actorul Sergiu Nicolaescu. În acea perioadă, femeia era căsătorită cu cel care se pregătea să scrie istorie în tenisul mondial.

Reclamă

„Sergiu, Ţiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Ţiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Ţiriac au divorţat. De atunci e ranchiuna între Ţiriac şi Nicolaescu. Nicolaescu s-a cuplat cu soţia lui Ţiriac la mine în casă”, a declarat Jean Maurer, potrivit bzi.ro.

Sursa citată anunţă că au existat zvonuri că Erika ar fi avut o aventură, în aceeaşi perioadă, şi cu scrimerul Ionel Drâmbă. Singura certitudine este că Ion Ţiriac şi Erika Braedt au divorţat, în 1965.

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac, la 83 de ani

Chiar dacă a avut o carieră de senzaţie şi a făcut o avere uriaşă, fostul jucător de tenis are un singur regret. Îi pare rău că nu a avut mai mulţi copii şi o viaţă în care să aibă un program bine stabilit.

Reclamă 4 / 0/3

Ţiriac şi-ar fi dorit chiar să bată „recordul” lui Cristi Borcea, cel care are 9 copii cu 4 femei. Miliardarul ave de gând să aibă 20 de copii şi să fie românul implicat în sport cu cea mai numeroasă familie.

Ion Țiriac are trei copii oficiali. Primul, Ion Ion, în vârstă de 45 de ani, e rezultatul relaţiei cu Mikette von Issenberg. Ceilalți doi, Karim și Ioana Natalia, de 26 și 24 de ani, sunt făcuți cu clebera jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul„, a declarat, anul trecut, Ion Ţiriac, potrivit ziare.com

Forbes anunţă că averea lui Ion Ţiriac se ridică, în acest moment, la 1.4 miliarde de dolari.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și