Închide meniul
Foto

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac, la 83 de ani. Voia să bată „recordul” lui Cristi Borcea: „Asta regret!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2022, 12:21

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac, la 83 de ani. Voia să bată „recordul” lui Cristi Borcea: „Asta regret!”

Miliardarul Ion Țiriac a decis cine îi va moșteni averea uriașă

Ion Ţiriac are o avere uriaşă / Profimediaimages

Se cunoaşte care este visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac. Chiar dacă a avut o carieră de senzaţie şi a făcut o avere uriaşă, fostul jucător de tenis are un singur regret. Îi pare rău că nu a avut mai mulţi copii şi o viaţă în care să aibă un program bine stabilit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac şi-ar fi dorit chiar să bată „recordul” lui Cristi Borcea, cel care are 9 copii cu 4 femei. Miliardarul ave de gând să aibă 20 de copii şi să fie românul implicat în sport cu cea mai numeroasă familie.

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac, la 83 de ani

Ion Țiriac are trei copii oficiali. Primul, Ion Ion, în vârstă de 45 de ani, e rezultatul mariajului cu Mikette von Issenberg. Ceilalți doi, Karim și Ioana Natalia, de 26 și 24 de ani, sunt făcuți cu clebera jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul„, a declarat, anul trecut, Ion Ţiriac, potrivit ziare.com.

Reclamă

Ţiriac a spus, sub formă de glumă, că a reuşit totuşi să-l depăşească pe Cristi Borcea. A anunţat că ar avea 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali.

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.)”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

În momentul de faţă ocupă poziţia a 2-a în topul Forbes, cu 1.6 miliarde de dolari, la egalitate cu Ion Stoica. Ţiriac este depăşit numai de Daniel Dines (2.9 miliarde de dolari).

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani a donat Ion Ţiriac după ce Codin Maticiuc a anunţat că vrea „să-l falimenteze”

Se ştie câţi bani a donat Ion Ţiriac după ce Codin Maticiuc a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru renovarea unei secţii de pediatrie la spitalul Fundeni. Miliardarul român şi-a respectat promisiunea şi a contribuit cu o sumă importantă.

Ajutați-mă să-l falimentez pe Ion Țiriac!” Este modul în care Maticiuc a dezvăluit ce promisiune nebună i-a fost făcută. Mai mult, fostul mare jucător de tenis a acceptat ca o imagine, în care apare el, să fie modificată. Ţiriac a fost „transformat” în om al străzii. A fost total de acord cu ideea, având o reacție incredibilă: ”no problem!

La o lună distanţă, campania a ajuns la final. Ion Ţiriac a donat nu mai puţin de 100.000 de euro şi l-a anunţat pe Maticiuc că nu se va opri aici.

N-am cum să vă mulțumesc. Vouă, tuturor celor care v-ați alăturat luna asta la și ați dat sms pentru #spitalepublicedinbaniprivati. Fundației Ion Țiriac care a donat 100.000 de euro (deși suma din sms-uri a fost mai mică) și tot lor care au zis că dacă donatorii rămân alături de proiect ei mai dublează și-n altă lună.

Echipei de la Fundatia Metropolis care a muncit pe brânci. Lui Ion Ion, cel care a venit cu ideea asta de campanie. Voluntarilor care au făcut absolut tot, de la grafică la activări și muncă fizică. Sunt mândru că aici mă încadrez și eu în organizație. Tuturor ambasadorilor, vedetelor și prietenilor mei care au postat fără încetare ca lumea sa afle de noi.

Domnului Ion Țiriac personal pentru că ne-a îngăduit ca după ce că donează să-l mai și photoshopam în homeless și toate prostiile care mi-au trecut mie prin cap. Celor care dați de azi înainte sms la 8845 cu textul FACEM și celor care rămâneți abonați și care ne dați șansa ca aceeași fundație să ne dubleze iar, poate chiar anul acesta.

Nu am cum să vă mulțumesc. Nu am cum. Nu-mi găsesc cuvintele și asta e rar la mine. Am avut doar onoarea să vă amintesc în acest text„, a transmis Codin Maticiuc într-o postare pe Facebook.

Reclamă
Recomandări
  • Ion Ţiriac are 83 de ani şi este al doilea cel mai bogat român
  • Fostul jucător de tenis are trei copii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și