Închide meniul
Foto

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2024, 18:59

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane

Ion Ţiriac, în timpul interviului / AS.ro

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă a fost dezvăluit chiar de miliardarul român. Ion Ţiriac va merge la vânătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a anunţat că va pleca în Noua Zeelandă să vâneze un cerb. Miliardarul român a recunoscut că pasiunea lui este una nepopulară.

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă

Sunt între Africa, în Noua Zeelandă mă duc săptămâna viitoare. Fac o treabă foarte nepopulară care este astăzi. Adică vânătoare. A ajuns un cerb la vârsta respectabilă la care trebuie vânat. Având în vedere că are destule puncte şi poate fi un record mondial, mă duc până acolo să văd despre ce e vorba. Tot dorm pe drum. La treburile astea nu pilotez, doar până la 3-4 ore„, a spus Ion Ţiriac la gsp.ro.

Ion Țiriac a „luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep

Ion Țiriac a „luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep. Miliardarul român a vorbit despre procesul pe care jucătoarea noastră l-a intentat celor de la Quantum Nutrition.

„Să vedem ce se întâmplă în viitor cu procesul intentat companiei producătoare. Ce va face Halep și cine o va sfătui din punct de vedere legal… La fel, ce se întâmplă cu echipa ei, cu fabricantul produsului (n.r. de la care Simona a cerut 10 milioane de dolari).

Reclamă

L-a dat în judecată pe fabricant în Statele Unite, nu în România sau la Cioflingeni sau în Congo. Trebuia să-l dea pentru 100-200 de milioane, nu pentru zece milioane. Mizilic așa, zece milioane?! Trebuia să le ceară mai mulți bani, vai de mine și de mine!

Zece milioane a luat fătuca aia canadiancă, care a căzut în vestiar la US Open. Nu mai joacă acuma, face modă. A căzut acolo, s-a lovit puțin, iar Federația Americană i-a dat zece milioane ca să nu-i dea în judecată!”, a spus Ion Țiriac, la gsp.ro.

Ion Ţiriac are o avere estimată la 2 miliarde de dolari, a surprins pe toată lumea atunci când a anunţat cum îşi va împărţi averea. Miliardarul român are 3 copii: pe Ion Alexandru, pe Karim şi pe superba Ioana. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FIICA LUI ION ŢIRIAC ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și