Închide meniul

Motivul pentru care Anamaria Prodan i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa. Ce spune agentul despre gestul golănesc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2020, 12:24 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Motivul pentru care Anamaria Prodan i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa. Ce spune agentul despre gestul golănesc

Captură DigiSport

Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa

"Eu nu am avut niciun scandal cu Dan Alexa, sunt singura femeie din lumea fotbalului din România sau singura care contează, care există și care face performanță. Nu m-a interesat niciodată gura lumii pentru că provin dintr-o familie de milionari, familia mea a tot fost vorbită, comentată, urmărită de toată lumea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa

Mama mea, una dintre cele mai mari artiste ale României, s-a confruntat și ea cu aceleași mitocănii, golănii, dar niciodată nu s-a uitat în stânga, în dreapta sau în spate. M-a învățat să merg doar înainte. Așa că nu iau în seamă pe absolut nimeni. Bârfe vor fi în viața mea până o să închid ochii și după ce o să închid ochii. 

Dacă vedeți că până și de Eminescu la atâția ani de la moarte tot se vehiculează cu cine a trăit, ce a făcut, așa e când ai valoare. Eu îmi doresc să rămân o legendă. Cât despre scandalul cu Dan Alexa, eu sunt o fire vulcanică, de la oamenii la care țin am pretenții foarte mari. Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională", a spus Prodan, citată de Playtech. 

La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, Anamaria a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor, Dan Alexa.

"Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Nu am avut niciun fel de discuţie, ştiam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă. M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă aşa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacţioneze în genul asta", spunea recent şi Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și