Închide meniul

Motivul pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat de soţia sa: "Scandaluri cu familia, scandal peste tot"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 martie 2021, 8:47

Motivul pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat de soţia sa: "Scandaluri cu familia, scandal peste tot"

Bănel Nicoliţă, fostul mijlocaş de la FCSB

Hepta

Bănel şi Cristina s-au căsătorit în 2014 în Brăila, locul natal al sportivului. Ei s-au cunoscut în 2008, pe când Cristina era studentă la Finanţe şi Bănci, iar Bănel era în plină ascensiune fotbalistică. Bănel a fost şi cel care a anunţat divorţul. Apropiaţii celor doi au dat detalii despre motivele care au dus la ruptura dintre cei doi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina i-a reproşat lui Bănel Nicoliţă că a pierdut extrem de mulţi bani în echipa de fotbal din Făurei, acolo unde a investit.

"Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro… Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat, fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui.

Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni. De aceea sunt fericit, că am realizat ceva. Dacă pierdeam şi banii şi nu realizam nimic, atunci plângeam", dezvăluia Bănel Nicoliţă, pentru Telekomsport.

Dezvăluirile făcute de fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă

"Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei. Nu îi neglizează. Este normal, sunt copiii lui", a spus fosta doamnă Nicoliţă, pentru playsport.ro. Mai mult, în trecut, ea a recunoscut că nu ştia faptul că Bănel este o vedetă.

Reclamă

"Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur", a spus Cristina, cea care i-a fost soţie timp de 6 ani.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și