Închide meniul

Motivul pentru care Gigi Becali e convins că România nu va avea soarta Ucrainei: „Vladimir Putin nu poate intra nici măcar un centimetru în țara noastră!”

Publicat: 26 februarie 2022, 22:16

Reclamă
Motivul pentru care Gigi Becali e convins că România nu va avea soarta Ucrainei: „Vladimir Putin nu poate intra nici măcar un centimetru în țara noastră!

Gigi Becali, avertisment pentru Vladimir Putin

Colaj Hepta / Profimediaimages

Omul de afaceri a ținut să le transmită și un mesaj românilor. Este sigur că nu se pune problema ca Vladimir Putin să încerce să ia cu asalt și țara noastră. E convins că NATO va apăra România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, convins că România nu este în pericol din cauza lui Vladimir Putin

Latifundiarul din Pipera e convins că președintele Rusiei va plăti cu vârf și îndesat.

Nu are cum să ajungă în România războiul. Eu cred că și-a dat seama Putin de prostia pe care a făcut-o și a dat înapoi. Îi întunecă dracii mintea! Tot mapamondul e împotriva lui. Își dă seama de prostia pe care a făcut-o.

Așa ceva nu mai poate fi iertat. În cartea vieții există o rubrică separată, care începe cu Irod. Acolo, în rubrica aia separată, sunt criminalii lumii. Nu poate exista iertare pentru ei. Poate fi oprit tot cu pace, dar și cu teamă, adică amenințat. Pacea este mai mare decât dreptatea. El vrea să facă dreptate prin violență, sânge. Nu se face așa, noi nu trebuie să facem la fel ca el. trebuie niște măsuri care să-l izoleze definitiv. Poporul rus trebuie să-și dea seama de criminalitatea pe care o face el.

Eu așa cred, cred că numai poporul rus care este creștin ortodox se va lumina la minte. Când te duci peste alte popoare… nu există așa ceva. Un centimetru dacă intră în teritoriul NATO… n-ați văzut că a băgat-o cu bomba nucleară? Nu se poate așa ceva. Nu poate nici măcar un centimetru în România. Toți suntem copiii lui Hristos! Doamne miluiește!” a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a precizat că va închiria toate hotelurile din Galați și că va pune la dispoziție un bloc întreg pentru ca oamenii care au fugit din calea războiului să aibă unde dormi.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Baza de antrenament a lui FCSB, pusă la dispoziția sinistraților

Patronul lui FCSB e gata să le ofere cazare chiar la baza de antrenament a echipei sale. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Eu nu vreau să fiu înțeles greșit. Toți suntem alături de cei care înfruntă asemenea probleme în 2022, e aproape incredibil. Nu cred că jumătate de hectar, atât cât are gazonul de pe Arena Națională, poate să găzduiască atâția oameni, printre scaunele alea de plastic. Mai degrabă, dacă e vorba de montat corturi, se găsește loc la marginea Bucureștiului, cred că Gigi poate să ajute, are posibilități. Nu e un subiect care să stârnească zâmbete, dar cred că avem posibilități, nu neapărat pe Arena Națională. Mi se pare o chestie spre populistă dacă discutăm cum punem la dispoziția refugiaților un stadion.

Reclamă

Noi avem posibilitatea și în bază, avem suprafață mai mare decât la Arena Națională, unde putem să-i găzduim. Ai senzația că Arena Națională are restaurante ca în stadioanele care au costat mai puțin din vest? Arena Națională e un stadion sec, n-are nimic, n-are dotări. Au dat foc la bani, ce să mai discutăm?”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:50

LIVE VIDEOA doua cursă din F1 Academy™ de la Barcelona este ACUM în AntenaPLAY! Abbi Pulling a câştigat prima cursă

9:24

Golul lui Kevin De Bruyne din Belgia – România, contestat! Verdictul specialistului: „Asta spune regulamentul”

8:59

„Am fost varză!” Marcel Răducanu nu i-a menajat pe „tricolori”, după Belgia – România 2-0: „Am avut mari probleme acolo”

8:54

„V-ar fi plăcut să îl vedeţi şi pe Mitriţă pe teren?” Reacţia lui Mihai Rotaru după Belgia – România 2-0!

8:34

„Poate România să se califice?” Kevin De Bruyne a răspuns fără să ezite, după victoria Belgiei la EURO 2024

8:33

Presa belgiană i-a lăudat pe tricolori după Belgia – România 2-0: „Puternici şi rezistenţi”! Ce ar urma în grupa E: „Thriller”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și