Închide meniul
Foto

Motivul pentru care tatăl puștiului poreclit „Micul Hercule” cere să fie ajutat cu bani: „Dacă nu, va trebui să iau împrumut la bancă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2022, 15:47

Motivul pentru care tatăl puștiului poreclit „Micul Hercule” cere să fie ajutat cu bani: „Dacă nu, va trebui să iau împrumut la bancă”

Părinţii puştiului poreclit "Micul Hercule" au mari probleme cu banii. Sunt şocaţi de creşterea preţurilor

Iulian Stroe este tatăl lui Giuliano Stroe / Colaj Facebook

Tatăl puștiului Giuliano Stroe, poreclit „Micule Hercule”, cel care a șocat România încă de când avea doi ani, cere să fie ajutat cu bani. Iulian Stroe are nevoie de sprijin financiar pentru a-și ajuta cei doi copii să participe la Campionatul Național de box.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuliano și Claudio Stroe practică boxul chiar în clubul înființat de tatăl lor, „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”. Fac și sparring la Dinamo, dar au probleme cu banii.

Motivul pentru care tatăl puștiului poreclit „Micul Hercule” cere să fie ajutat cu bani

Dacă nu reușesc să strâng banii necesari pentru campionatul băieților, va trebui să iau un împrumut de la bancă și să pun gaj pe casă. Băieții au muncit prea mult pentru a nu putea participa, iar eu mi-am dedicat timpul lor. Puteți dona aici„, este mesajul postat luna trecută pe pagina de Facebook a lui Giuliano Stroe. Are nu mai puțin de 3 milioane de urmăritori!

Tatăl celui poreclit „Micul Hercule” tocmai a revenit cu un mesaj în care anunță că încă strânge fonduri pentru participarea lui Claudio la campionatul național care se va disputa între 7 și 12 noiembrie.

Cât costă participarea la campionat? Nu e ca și cum ar fi Jocurile Olimpice„, i-a scris un urmăritor. Răspunsul a venit rapid: „500 de euro„. „Sunt bani pe care îi poți strânge într-o săptămână pe rețelele sociale„, a fost replica unui fan.

Reclamă

Tatăl lui Giuliano Stroe a avut probleme și în trecut. Nu din cauza banilor, ci a antrenamentelor dure pe care le făceau fiii săi. A fost anchetat de autorități și a fost vizitat de trimiși ai Protecției Copilului.

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule”. Giuliano Stroe a împlinit 18 ani

Născut în satul Icoana din judeţul Olt, Giuliano a atras repede toată atenţia asupra sa. Era pregătit de tatăl său şi făcea zilnic antrenamente extrem de dure pentru vârsta pe care o avea. La 2 ani arăta deja ca un culturist.

Supranumit „Micul Hercule” tocmai a devenit major şi şi-a sărbătorit ziua de naştere. Imaginile postate de el pe reţelele sociale sunt totuşi surprinzătoare. A devenit de nerecunoscut!

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca Giuliano să fie un „pachet” de muşchi, lucrurile nu stau deloc aşa. Stroe a renunţat la gimnastică şi la acrobaţiile care l-au făcut celebru. Potrivit viva.ro, a redus şi intensitatea antrenamentelor din cauza unor probleme de sănătate.

Din păcate, în 2017 a ajuns la un spital din Spania şi a aflat că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase„. Atunci, tatăl său a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti pentru că şi-ar fi exploatat copilul pentru bani.

Desemnat „cel mai puternic copil din lume”, Giuliano are în palmares mai multe recorduri. Unul dintre acestea l-a stabilit în 2010, când a doborât recordul de flotări făcute la 90 de grade.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și