Închide meniul
Foto

Multimilionarul care l-a jignit înfiorător pe Ilie Năstase a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soţia sa: „Am fost uluit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iunie 2024, 8:56

Reclamă
Multimilionarul care l-a jignit înfiorător pe Ilie Năstase a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soţia sa: „Am fost uluit!”

Ilie Năstase a recunoscut că are pensia de opt ori mai mică decât a lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, în timpul unui meci de tenis / Profimedia Images

Multimilionarul care l-a jignit înfiorător pe Ilie Năstase a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soţia sa. Andre Agassi şi Steffi Graf formează unul dintre cele mai celebre cupluri din sportul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andre Agassi a povestit că s-a îndrăgostit de Steffi Graf în timp ce aceasta acorda un interviu la o televiziune.

Multimilionarul care l-a jignit înfiorător pe Ilie Năstase a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soţia sa

M-am îndrăgostit de Steffi de când am văzut-o prima dată, dând un interviu la o televiziune franceză. Am fost uluit de graţia ei subestimată şi de frumuseţea ei naturală”, a spus Andre Agassi, care i-a transmis şi un mesaj lui Graf imediat după turneul de la Roland Garros din 1991, însă jucătoarea din Germania nu i-a răspuns.

Ulterior, cei doi au mers pe drumuri separate. Agassi s-a căsătorit cu actriţa Brooke Shields, în 1997. După ce relaţia cu actriţa americană s-a deteriorat, Agassi a încercat din nou să o cucerească pe Graf, iar de această dată i-a ieşit.

Agassi a aranjat o sesiune de antrenament în 1999, după turneul de la Miami, lucru care a mirat-o pe Graf. ”De ce vrea el să se antreneze cu mine? El e căsătorit, eu am un iubit. Totul a fost puţin confuz pentru mine”, și-a amintit fosta mare jucătoare.

Reclamă
Reclamă

Ulterior cei doi s-au căsătorit în 2001 şi au împreună doi copii: pe Jaden Gil şi pe Jaz Elle.

Andre Agassi l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase şi a povestit un episod din copilărie care l-a marcat cu fostul mare tenismen român

Andre Agassi l-a jignit pe Ilie Năstase în autobiografia lui, intitulată „Open”. Agassi a povestit un episod în care a fost implicat cu Ilie Năstase, pe când americanul era doar un copil.

Tatăl lui Andre Agassi, Mike, care era pasionat de tenis şi a făcut tot ce a depins de el ca fiul său să ajungă un mare tenismen, căuta jucători profesionişti care să schimbe mingi cu băiatul lui.

Reclamă

Unii sunt mai dispuși decât alții. Borg pare să nu-și fi dorit nimic mai mult decât asta. Connors vrea în mod evident să spună nu, dar nu poate, pentru că tatăl meu e racordul lui (n.r. – tatăl lui Andre Agassi se ocupa de rachetele lui Jimmy Connors). Ilie Năstase încearcă să spun nu, dar tatăl meu se preface că nu-l aude.

Năstase și cu mine schimbăm câteva mingi, iar Wendi (n.r: prietena lui Andre Agassi) se uită din dreptul fileului. Eu sunt nervos. Năstase e evident plictisit – până o vede pe Wendi.

– Hei, spune, asta e prietena ta, Snoopy? Chestia asta drăguță e prietena ta?

Mă opresc. Mă uit fix la Ilie Năstase. Îmi vine să-i dau una în nas românului ăstuia mare și prost, chiar dacă are cu jumătate de metru și patruzeci și cinci de kilograme mai mult decât mine. E suficient de rău că-mi zice Snoopy (n.r.: personaj de desen animat, reprezentând un câine din rasa beagle), dar își mai permite să vorbească atât de lipsit de respect despre Wendi.

S-a strâns o mulțime, cel puțin două sute de oameni. Năstase începe să joace pentru mulțime, spunându-mi iarăși și iarăși Snoopy, necăjindu-mă cu Wendi. Și eu care credeam că tatăl meu e necruțător.

În cele din urmă, aș vrea să am curajul să spun: ‘Domnule Năstase, mă faceți de râs, vă rog să vă opriți’. Dar tot ce pot să fac este să lovesc mai tare. Să lovesc mai tare. Apoi Năstase mai face o glumiță despre Wendi și asta a fost, nu mai suport. Îmi arunc racheta și plec de pe teren. ‘Să te ia naiba, Năstase’.

Tatăl meu se holbează cu gura deschisă. Nu e furios, nu e stânjenit – nu e capabil de stânjeneală și își recunoaște propriile gene când le vede în acțiune. Nu cred să-l mai fi văzut vreodată atât de mândru”, povestea Andre Agassi în cartea sa, „Open”.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și