Închide meniul
Foto

Multimilionarul care l-a numit pe Ilie Năstase „românul ăla mare şi prost”, dezvăluiri fără precedent: „A acceptat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iunie 2024, 13:44

Reclamă
Multimilionarul care l-a numit pe Ilie Năstase „românul ăla mare şi prost”, dezvăluiri fără precedent: „A acceptat!”

Multimilionarul care l-a numit pe Ilie Năstase "românul ăla mare şi prost", dezvăluiri fără precedent

Ilie Nastase / Hepta

Multimilionarul care l-a numit pe Ilie Năstase „românul ăla mare şi prost” a făcut dezvăluiri despre soţia sa. Andre Agassi este căsătorit cu Steffi Graf, una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andre Agassi a fost la Cluj la mijlocul lunii iunie, ocazie cu care a povestit cum a reuşit să o „cucerească” pe Steffi Graf. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO CU STEFFI GRAF)

Multimilionarul care l-a numit pe Ilie Năstase „românul ăla mare şi prost”, dezvăluiri fără precedent

Peste tot pe unde mergeam, ea încerca să mă sune. Ne-am cunoscut cu adevărat în 1999 și am câștigat Wimbledon împreună în 1992. Aparent asta a fost destul de impresionant pentru ea. Ea nu m-a remarcat deloc după câștigarea unui Grand Slam. În 1999, am câștigat Roland Garros împreună și a fost memorabil în viețile și în carierele noastre. Ne-am cunoscut puțin mai mult acolo, a avut legătură cu insistența mea. Ea a spus da, a acceptat să cinăm împreună„, a povestit Andre Agassi, citat de gsp.ro, care a fost completat chiar de soţia sa.

Era greu de trecut cu vederea. Evident că era foarte multă admirație pentru ce a făcut pe teren și apoi, având ocazia de a-l cunoaște cu adevărat, întâlnind o parte total diferită a lui asta l-a făcut să fie pur și simplu irezistibil”, a recunoscut și Steffi Graf.

Andre Agassi l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase şi a povestit un episod din copilărie care l-a marcat cu fostul mare tenismen român

Andre Agassi l-a jignit pe Ilie Năstase în autobiografia lui, intitulată „Open”. Agassi a povestit un episod în care a fost implicat cu Ilie Năstase, pe când americanul era doar un copil.

Reclamă
Reclamă 4

Tatăl lui Andre Agassi, Mike, care era pasionat de tenis şi a făcut tot ce a depins de el ca fiul său să ajungă un mare tenismen, căuta jucători profesionişti care să schimbe mingi cu băiatul lui.

Unii sunt mai dispuși decât alții. Borg pare să nu-și fi dorit nimic mai mult decât asta. Connors vrea în mod evident să spună nu, dar nu poate, pentru că tatăl meu e racordul lui (n.r. – tatăl lui Andre Agassi se ocupa de rachetele lui Jimmy Connors). Ilie Năstase încearcă să spun nu, dar tatăl meu se preface că nu-l aude.

Năstase și cu mine schimbăm câteva mingi, iar Wendi (n.r: prietena lui Andre Agassi) se uită din dreptul fileului. Eu sunt nervos. Năstase e evident plictisit – până o vede pe Wendi.

– Hei, spune, asta e prietena ta, Snoopy? Chestia asta drăguță e prietena ta?

Reclamă

Mă opresc. Mă uit fix la Ilie Năstase. Îmi vine să-i dau una în nas românului ăstuia mare și prost, chiar dacă are cu jumătate de metru și patruzeci și cinci de kilograme mai mult decât mine. E suficient de rău că-mi zice Snoopy (n.r.: personaj de desen animat, reprezentând un câine din rasa beagle), dar își mai permite să vorbească atât de lipsit de respect despre Wendi.

S-a strâns o mulțime, cel puțin două sute de oameni. Năstase începe să joace pentru mulțime, spunându-mi iarăși și iarăși Snoopy, necăjindu-mă cu Wendi. Și eu care credeam că tatăl meu e necruțător.

În cele din urmă, aș vrea să am curajul să spun: ‘Domnule Năstase, mă faceți de râs, vă rog să vă opriți’. Dar tot ce pot să fac este să lovesc mai tare. Să lovesc mai tare. Apoi Năstase mai face o glumiță despre Wendi și asta a fost, nu mai suport. Îmi arunc racheta și plec de pe teren. ‘Să te ia naiba, Năstase’.

Tatăl meu se holbează cu gura deschisă. Nu e furios, nu e stânjenit – nu e capabil de stânjeneală și își recunoaște propriile gene când le vede în acțiune. Nu cred să-l mai fi văzut vreodată atât de mândru”, povestea Andre Agassi în cartea sa, „Open”.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:12

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român

21:55

LIVE TEXTSpania – Georgia 0-1. ULUITOR! Le Normand, autorul unui autogol. Georgienii au dat lovitura la primul lor atac

21:20

Anglia – Slovacia 2-1. Bellingham şi-a salvat echipa cu un gol marcat în prelungirile meciului, din foarfecă. Kane a marcat şi el

21:13

Jude Bellingham, gol „extraterestru” în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia! Gest făcut spre fani, după ce a marcat din „foarfecă”

21:09

Rareş Toader şi Florentina Iuşco s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team România a ajuns la 101 sportivi calificaţi

20:33

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și