Close

„Mulţumim pentru avertisment!” Potop de reacţii după ce David Popovici a răbufnit la miezul nopţii. Mesajul fără precedent transmis de „Regele Nataţiei!”

Publicat: 1 iulie 2022, 15:43

Potop de reacţii după ce David Popovici a răbufnit la miezul nopţii şi le-a transmis un mesaj ferm celor care vor să profite de performanţele sale.

Reclamă
David Popovici, la Campionatul Mondial de la Budapesta

David Popovici, la Campionatul Mondial de la Budapesta / Profimedia

David Popovici şi-a avertizat fanii că nu şi-a făcut cont de Tik Tok, deşi pe acea platformă sunt mai multe conturi cu numele dublulu campion mondial.

Reclamă

Nu utilizez 𝐓𝐢𝐤𝐓𝐨𝐤 – conturile de mai jos sunt false„, a fost mesajul de avertizare al lui David Popovici pentru fanii săi. Postarea de pe Facebook a devenit virală, iar fanii l-au felicitat pentru că a luat poziţie faţă de acest subiect.

Potop de reacţii după ce David Popovici a răbufnit la miezul nopţii

Mulțumim mult pentru avertisment, David! Ești un model de urmat! Felicitări!„, „Felicitări pentru tot ceea ce ești, un om simplu dar de mare valoare! Felicitări și părinților pentru felul cum te-au crescut și educat!„, „În sfârșit un “copil” cu capul pe umeri. Bravo, David!” sau „Un campion de nota 10 şi un OM tot de nota 10„, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.

David Popovici a răbufnit și a rupt tăcerea față de cei care vor să profite de performanțele lui

”FAKE”, a fost cuvântul folosit de Popovici, prin care i-a avertizat pe fanii săi că nu are nicio legătură cu acele conturi și că acel conținut nu îi aparține. Postarea din apropierea miezului nopții a adunat peste 11.000 de aprecieri.

Reclamă

Regret ca niște nimeni se folosesc de imaginea ta!”, ”Păcat că au ajuns la mizerii, deși ar trebui doar să te felicite”, ”Imediat, după un succes, apar și profitorii”, au fost doar câteva din mesajele celor care i-au la zi pe cei care s-au folosit de imaginea dublului campion mondial.

Dezvăluirea incredibilă a lui David Popovici. Ce şi-ar fi dorit să facă în locul înotului

Dezvăluirea incredibilă a lui David Popovici. Românul care a scris istorie în nataţie a anunţat că, în copilărie, şi-ar fi dorit să devină călugăr shaolin. O altă variantă pentru dublul campion mondial a fost şi cea de magician, pentru care a luat şi meditaţii.

Până la urmă, David a ales varianta cea mai bună, înotul, şi, la doar 17 ani, este dublu campion mondial, la 100 de metri liber şi la 200 de metri liber.

„Ca orice copil am avut faze în care voiam să fiu… ceva: călugăr shaolin pe la 7-8 ani, magician (am făcut și meditații pentru a deveni magician), pe urmă am mers la teatru în trupa Brainstorming, unde am cunoscut niște oameni foarte tari, dar nu știu dacă aș fi devenit actor.

Nu știu ce aș fi ales eu, dar cred că m-ar fi ales altceva pe mine dacă nu mă alegea apa”, a spus Popovici, citat de euronews.ro.

Campionul nostru este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

„Regele Nataţiei” a adus acasă cele două medalii de aur. La aeroport, Popovici a fost aşteptat cu flori şi covorul roşu de Camelia Potec, Eduard Novak şi Mihai Covaliu. Preşedintele Klaus Iohannis îl va decora pe David Popovici cu cea mai înaltă distincţie a statului român, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, ca urmare a performanţelor extraordinare obţinute la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
22:28 Lovitură pentru FCSB! Cât va lipsi Adrian Șut după accidentarea din meciul cu Dunajska Streda 22:27 Basarab Panduru, „cucerit” de un jucător de la FCSB: „Apare acolo ca un mare atacant!” 21:41 LIVE BLOG | Liverpool – Crystal Palace 1-1. Luis Diaz, gol superb! Dusan Vlahovic, „dublă” în Juventus – Sassuolo 3-0 21:25 Farul – Hermannstadt 0-0. Cele două echipe au avut câte un gol anulat de VAR 21:24 Eduard Novak se înclină în fața lui David Popovici: „Îţi mulţumesc pentru ce vei realiza în viitor!” 21:13 Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, medalia de argint în finala Campionatului European de tenis de masă 20:52 Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european la 200 de metri liber: „Ah, încă o sutime! Ăsta a fost primul gând!” 20:17 „Eşti o forţă, nimic nu-ţi stă în cale!” Reacţie genială după performanţa colosală a lui David Popovici: „A uluit o lume întreagă!” 20:02 Presa internațională, la picioarele lui David Popovici: „Este singur pe planeta lui! Continuă să sfideze legile timpului!” 19:52 VIDEODavid Popovici, AUR în finala probei de 200 de metri liber! O nouă cursă de vis pentru campionul nostru: record mondial la juniori
Pe același subiect
Eduard Novak,, în timpul unei conferințe de presă
Suporter.as.ro • 21:24
Eduard Novak se înclină în fața lui David Popovici: „Îţi mulţumesc pentru ce vei realiza în viitor!”
Înot • 20:52
Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european la 200 de metri liber: „Ah, încă o sutime! Ăsta a fost primul gând!”
Înot • 20:17
„Eşti o forţă, nimic nu-ţi stă în cale!” Reacţie genială după performanţa colosală a lui David Popovici: „A uluit o lume întreagă!”
Close