Închide meniul
Foto

„N-am suportat niciodată golăncile!” Anamaria Prodan, nou atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc: „Face istorie în prostie”

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2022, 17:22

Reclamă
„N-am suportat niciodată golăncile!” Anamaria Prodan, nou atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc: „Face istorie în prostie”

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a lansat o nouă serie de atacuri la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, după ce acesta a decis să divorţeze pentru a continua relaţia cu amanta Corina Caciuc. Anamaria Prodan a repetat faptul că Laurenţiu Reghecampf a luat din banii familiei pentru a-şi răsfăţa actuala iubită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan trăieşte cu dezamăgirea că bărbatul pe care l-a iubit enorm a „trădat-o” şi a decis să divorţeze pentru Corina Caciuc. Anamaria Prodan nu a ezitat să o ironizeze nici pe amanta soţului său.

Să furi tot ce a muncit familia și să dispari, după care să apară amanta ta în diferite ipostaze, iar noi toți să primim mesaje… N-a existat în istoria acestei familii așa ceva.

E ca o ironie, că n-am suportat niciodată golăncile. El a căzut în lumea asta. Pentru mine este șocul vieții, dar îl iau așa. Am făcut istorie ca familie, astăzi el face istorie în prostie”, a spus Anamaria Prodan la podcastul lui Damian Drăghici, conform fanatik.ro.

Anamaria Prodan, despre Laurenţiu Reghecampf: „Nu o să-l urăsc!”

Deşi a fost rănită de bărbatul pe care l-a iubit ca pe ochii din cap, Anamaria Prodan spune că nu are cum să-l urască pe Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu spun niciodată, pentru că eu am trăit în viața asta niște experiențe de nu se poate. O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului. Tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă.
Poate nu l-am ajutat în ultima perioadă atât cât ar fi trebuit. Nu pot să-l urăsc, mi-a făcut cel mai frumos cadou”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ce a putut să-i spună Anamaria Prodan milionarului care a acceptat să fie naş de botez al copilului lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc

Anamaria Prodan nu îi poartă pică milionarului Adrian Thiess, cel care a anunţat încă din luna octombrie a anului trecut că vrea să fie naş de botez copilului pe care Laurenţiu Reghecampf îl va avea cu Corina Caciuc. Amanta antrenorului Universităţii Craiova este în a 8-a lună de sarcină şi urmează să nască un băieţel.

În plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan a vrut să asigure că este într-o relaţie excelentă cu afaceristul care, la botezul celui de-al treilea copil al lui Reghecampf, vrea să îl aducă chiar şi pe celebrul Ronnie O’Sullivan.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Thiess şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar Anamaria a ţinut să îi transmită un mesaj emoţionant. Impresarul a reacţionat pe contul ei de Instagram.

La mulţi ani! Te iubesc pentru totdeauna! Eşti fratele meu, iar familia ta este şi familia mea„, a scris Anamaria Prodan pe reţelele sociale.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și